El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terribas para els peus a Camacho
  • CA

La directora d”Els matins de Catalunya Ràdio’, Mònica Terribas, ha parat els peus aquest matí a la presidenta del PP català, Alícia Sánchez Camacho, durant una entrevista al seu programa. Després que Camacho insistís que “Artur Mas està exercint de president de la minoria perquè només 1,8 milions de catalans van votar a favor de la independència el 9-N, Terribas li ha recordat que el PP a Espanya governa amb majoria absoluta amb només 10,8 milions dels vots dels 47 milions de persones que viuen a l’Estat. Li ha desmuntat la tesi de la majoria silenciosa.

La presidenta del PP ha reiterat la seva tesi que el 9-N va ser un fracàs, i ha acusat al govern de la Generalitat que “amb els diners del Tricentenari es podrien cobrir les necessitats del decret de pobresa energètica durant 50 anys. No hi ha diners quan es falsegen els números.”.

“No crec que hi hagi cap canvi de terceres vies. Rajoy no farà cessions polítiques. Sí que farà un contracte social amb els catalans”, ha assegurat la senadora. A més, Camacho ha assegurat que “l’independentisme ha tocat sostre”, i ha afegit que “el president Mas està intentant salvar-se i blanquejar la seva imatge”.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa