Teresa Rodríguez (Podem) assegura sentir "fàstic" en veure que el PSC inclou exdirigents d'Unió a les llistes

La dirigent de Podem carrega contra Albiol per ensenyar la bandera d'Andalusia al Parlament per posicionar-se en contra
El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello i la secretà ria general de Podemos Andalusia, Teresa Rodríguez
El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello i la secretària general de Podemos Andalusia, Teresa Rodríguez | Teresa Rodríguez

La líder de Podem Andalusia, Teresa Rodríguez, ha assegurat sentir "fàstic" constatar que el PSC va optar per incloure a la llista exdirigents d'Unió. Rodríguez ha assegurat que no oblida les paraules de Josep Antoni Duran i Lleida sobre els andalusos, el PER i els bars. "Una força que tradicionalment ha tingut tant arrelament entre andalusos a Catalunya com el PSC no sé com han casat l'aigua i l'oli per anar amb la burgesia catalana més rància i 'liberticida'", s'ha preguntat Rodríguez en un acte de campanya dels comuns, amb Xavier Domènech, a l'ESCI-UPF aquest dimecres. Rodríguez també ha carregat amb duresa contra el líder del PPC, Xavier García Albiol, per haver mostrar al Parlament una bandera d'Andalusia "per estar en contra dels drets i de la lliure decisió del poble català". "És lamentable; són els hereus dels assassins de Blas Infante i de Caparrós", ha advertit la dirigent de Podem. "El mateix fàstic Duran i Lleida que Albiol", ha resolt.


En un acte de "redempció" personal, Rodríguez també ha assegurat que l'aplicació de l'article 155 ha suposat per a Catalunya "mesures impensables". "I s'ha fet en nom de la resta; honestament necessitava dir que tot el que us han fet aquestes setmanes, dies i mesos, no ho han fet en el meu nom", ha reblat. 
Comentaris
Muxaxa:
Tots teniu raó. Porca miseria!
Ramon
Atacar la llista sociata perquè hi ha UDC és com l'acudit aquell del que va al registre per demanar que li canviïn el nom perquè es diu Joan Merda. El funcionari se'n fa el càrrec. Pregunta com vol passar-se a dir. I l'altre respon que "Antoni Merda". Si UDC va en llistes sociates, qui s'embruta és UDC, hòstia consagrada!
Més fàstic feien personatges com Franco Rabell o Coscubiela...
Dr. Benway
D'això se'n diu: "Veure la palla en els ulls dels altres i no veure la biga en els seus". Més fàstic fa el Cuescobiela i el Franco Rabell que són dels teus.

envia el comentari