El TC tancarà totes les vies a Puigdemont, segons 'La Razón'

L'Alt Tribunal espanyol admetrà a tràmit els recursos del govern espanyol contra una possible investidura a distància del president en funcions
Carles Puigdemont al Parlament
Carles Puigdemont al Parlament | Jordi Borràs

El Tribunal Constitucional (TC) tancarà totes les vies a Carles Puigdemont. Segons publica aquest dimecres 'La Razón', el TC admetrà a tràmit els recursos del govern espanyol contra una possible investidura a distància de Puigdemont, de manera que prohibirà que el Ple del Parlament on se l'anava proposar de nou candidat a presidir la Generalitat no es pugui celebrar, almenys durant un termini màxim de cinc mesos. Segons el mateix diari, és previsible que la decisió de l'Alt Tribunal espanyol no es demori molt en el temps; més aviat tot fa indicar que en pocs dies, una vegada estudiades les al·legacions, es pronunciï el respecte el Ple del TC.


L'objectiu dels magistrats del TC és aconseguir la unanimitat. De fet, la decisió que va adoptar el passat 27 de gener, on es van acordar una sèrie de mesures cautelars prèvies a resoldre sobre l'admissió a tràmit del recurs de l'Executiu de Mariano Rajoy, va ser una mena "d'acord o pacte" per tenir temps d'aconseguir aquesta unanimitat. I és que, segons recorda el diari, llavors, no tots els magistrats del Constitucional s'inclinaven per admetre a tràmit la impugnació del govern espanyol. 
Comentaris
Vicenç Ramoneda
El Tribunal Constitucional ha tancat totes les vies democràtiques. I, sobretot, no oblidis que el teu temps és aquest temps que t'ha tocat viure, no un altre, i no en desertis, orgullós o covard, quan et sentis cridat a prendre part, com tothom, en la lluita, car el teu lloc només tu pots omplir-lo. Martí i Pol.
Fora polítics ,ara ja mana la justícia franquista , res més a dir ,país de tribunals ,jutjes i fiscals . Espanya .Síria.Turquia ,Rusia. Grans països dictadors
Ramon
El pla d'Espanya és ERC. Però... des de quan? Per mi que des de 2012. Explicaria moltes coses.
marbosch
Si ho diu del BOE del PP, alguna cosa sabrà.
xup
si tancant tantes coses ves no s,ofeguin, a la rierada no hi ha portes que valguin
ciutada de tabarnia
no passa res presi pelo moxo pot manar sobre l'imperi catala i la resta de la humanitat si cal desde trappist E un nou planeta habitable descobert fa poc a 40 anys llum, que dona voltes a una estrel.la enana rotja que es diu trappist, i que els cientificis diuen que es probable que estiga habitat i siga habitable, que mes dona brusselas o trappist el cas es manar a l'imperi catala descomptant tabarnia i la vall d'aran es clar que son no indepres, i en el cas de tabarnia ya en te president sr
Ramon
Som tan políticament estúpids que no aprofitem les enormes possibilitats que ens ofereix l'ocurrència de Tabèrnia. Hòstia que no ho aprofitarien els espanyols si nosaltres cometéssim una cagada d'aquesta dimensió! que no veieu que ells mateixos neguen ser catalans! Que no veieu que Tabèrnia implica acceptar l'autodeterminació? Que no veieu que acceptar Tabèrnia els obliga a acceptar Subtabèrnies que els deixarien amb dos putos guetos que seria meravellós que continuessin sent Espanya?
torracollons
la via anal, no!!! que fa molt de temps que ens donen pel cul!!!
@ Ramon
Ramon, tens raó teòricament i m'agrada això de les subtabarnies, però tu funciones amb la força de la rao i ells amb la raó de la força. Per a ells justícia és el que fan els jutges espanyols.
Lliure
España, nomes vol esclaus a catalunya,.. Els catalans sempre em fet el que tenim que fer, i farem.... Els fiscals el jutges i tots el del gobern, contra catalunya,.. Necesiten esclaus que facin la faena, i tirin del carro, perque ells son una colla de inutils,.. Nomes tenen la rao de la força,.. No saben fer res mes... Necesiten esclaus,... Son fascistas.

envia el comentari