Tardà recorda que ERC votarà el candidat que proposi JxCAT

“La victòria independentista s’ha de traduir en la conformació d’un govern tan aviat com sigui possible”
El diputat al Congrés d'ERC Joan TardÃ
El diputat al Congrés d'ERC Joan Tardà | ACN

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, ha recordat aquest dimarts a les portes del Tribunal Suprem –on ha participat a la concentració de suport a Romeva, Rull i Forn- que ERC votarà “el candidat que ens digui JxCAT” a la presidència de la Generalitat en virtut de l’acord assolit entre les dues forces, però ha insistit que cal que el Govern que surti d’aquesta investidura sigui “efectiu”. “Correspon a JxCAT fixar el candidat a la presidència”, ha dit, i “no volem eleccions, volem un govern efectiu que restitueixi les institucions de govern que ens han usurpat”. Segons Tardà, la posició d’ERC és “taxativa” sobre la necessitat d’evitar unes noves eleccions. “Creiem que la joia de la corona és la victòria independentista el 21D que s’ha de traduir en la conformació d’un govern tan aviat com sigui possible”·

Comentaris
Deixeu la banqueta a Madrid i treballeu per a Catalunya a Madrid n es fa l independencia es fa a Catalunya allà mo teniu res a fer per Catalunya
caesar
Sr. Tardá . ¿ que co....pasó el 30 de Enero de 2018 en el Parlament ?. ¿ rencillas del Sr. Torrent, alguna vendetta particular ?
Ramon
ERC només no traeix la unitat sobiranista quan nota que en cas de no fer-ho hi perdria bous i esquelles. Però el que li surt de l'ànima i el que fa per poc que pugui és trair-la per fer de llimac davant les esquerres sucursalistes.
pert
Si, ja.... com quan vau "ajornar" la inverstidura de Puigdemont... Aneu a cagar a la via.
Martona
Només faltaria. Punyalades poques, per dissimular.
Indp
Clar!!! Teniu al personal indignat unas eleccions(no sé si ens convé nan) pro a ERC. Segur que no, els votants estan decebuts
Jordi
Tardà, ERC; que em de fer perquè calleu els vostres bocaces i canvieu la vostre estrategia autonomista que vol entregar erc al 155del icetapsoe?? Esteu grillats o sou uns autentics botiflers?
Gebre
Jubila't , si us plau.
Anna
Botifler, botiflers! Aneu a pastar fang que potser ho fareu millor! Visca el President Puigdemont i també la CUP!
Joan Carles
Tardà, pas al costat! Vinga, tingues coratge i deixa pas a la gent valenta, jove i neta del partit que tu, junqueras i companyia esteu destruint! Sou una vergonya per Catalunya!
Tots menys
Puigdemont?
Angelblau
Aquest personatge ha perdut tota credibilitat. Es un botifler i un poltroner.
Pedro
Tardà, que tal si vamos a elecciones y nos contamos de nuevo? Ahora no te interesa, a junqueras tampoco? Pues a nosotros si, tenemos ganas de pasar cuentas con ERC! Vereis como bajais vosotros y sube la CUP i el President Puigdemont! Esto pasa cuando uno es un demagogo, engaña a sus votantes, los confunde o intenta hacerlo, rompe la posible Unidad, presume de lo que no tiene ni hace,.. Tranquilos que la hora esa cerca! Visca la CUP! Ahhh, i el President Puigdemont serà sempre nostre!
Indp
Val més que callis.... perdona, pro algú ho tenia que dir!!!

envia el comentari