El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Solbes i Castells mantenen una reunió a Madrid per concretar el nou model de finançament
  • CA

El conseller d’Economia, Antoni Castells, i el vicepresident econòmic, Pedro Solbes, han mantingut avui una reunió a Madrid per avançar en l’acord de finançament.

No obstant, fonts del Departament dirigit per Castells han assegurat que la trobada forma part dels contactes habituals entre els responsables econòmics dels dos executius. Sobre la taula hi havia l’esborrany presentat a final d’anys per Solbes i les observacions fetes per la Generalitat.

Tot i això, les mateixes fonts no han volgut concretar si els dos dirigents han parlat ja de les xifres del nou model de finançament que l’Executiu espanyol es va comprometre a presentar aquesta setmana.

Així mateix, el ministeri ha indicat que la trobada d’avui no és l’inici de la ronda de contactes bilaterals entre Solbes i els consellers d’Economia per presentar les xifres del model.

El Govern espanyol continua amb la intenció de tancar l’acord abans i concreta el nou sistema al Consell de Política Fiscal i Financera aquest mateix mes. No obstant, la Generalitat reitera que les posicions encara estan allunyades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa