Un sindicat de mossos proposa deixar sol Buch davant els arrenca- llaços

USPAC reclama al conseller que "assumeixi tota la responsabilitat i exculpant a qualsevol agent donat que han obeït les seves ordres"
Miquel Buch, conseller d'Interior
Miquel Buch, conseller d'Interior | ACN

Nou front del conseller d'Interior,  Miquel Buch, en l'estratègia del departament contra els escamots que arrenquen llaços grocs. El sindicat de mossos USPAC ha emès un comunicat on acusa el conseller de "polititzar" el cos de policia en ordenar suposadament, que s'identifiquin els arrenca-llaços. El sindicat proposa deixar sol el conseller en la seva estratègia. El comunicat del sindicat neix "arran de les actuacions obertes per la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia, en què se sol·licita a la Prefectura i la Direcció General de la Policia la identificació dels agents comminats a actuacions policials". "Deixi, d’una vegada per totes, de fer política amb els funcionaris del cos de Mossos d’Esquadra, i preocupi's de les nostres condicions de treball, ja que no ha mogut ni un dit des que està al càrrec", etziba el comunicat. 


 

I continua: "USPAC va negar-se a reunir-se amb vostè fins que no respectés tots els mossos com a institució i com a persones". "A vostè i al Govern presidit pel Sr. Joaquim Torra no els importem el més mínim, excepte quan es tracta d’utilitzar-nos de forma partidista com van fer l’1-O o estan fent ara: posant-nos al mig d’un debat polític del qual tornem a sortir esquitxats i, com a investigats els de sempre, els agents de carrer, els quals únicament seguim instruccions dels nostres comandaments", retreuen. 

 

Així, el sindicat culpa el conseller de les diligències obertes per la fiscalia. Per tant, reclamen tant al conseller com al Director General de la Policia, Andreu Joan Martínez i Hernández, i al cap de la Prefectura de  Policia Sr. Miquel Esquius, presentin un escrit signat assumint tota la responsabilitat i exculpant a qualsevol agent donat que han obeït les seves ordres". USPAC assegura que "el cos està fins els nassos" del conseller i li retreuen que sembla "més una policia de qualsevol república bananera que la d’una gent com es mereix el poble de Catalunya".

Comentaris
Raf
Això passa per contractar guarda civils. O mai ningú pensava que passaria?
Jordi Comasobirana
Aquest cos de policia està infectat d'hispanopitecus, ex GC i restant xusma traspassada de les forces d'ocupació
Faldut
Quina merda de sindicats!!
Jordi Estelada
Els infiltrats de la Guàrdia incivil no volen identificar els seus col'legues que es dediquen a arrencar llaços
Joan
Pel tò del document, sembla que qui fa política és l'USPAC. Molt irrespectuosa la demanda.
Marc
La guardia civil i la policia nacional ja surten de les clavegueres dels mossos. En una República catalana s'ha de depurar tota aquesta gent, que només es van posar als mossos per cobrar més. Que tornin d'allà on van venir. Els Mossos seran sempre nostres.
Lavilassa
Solució:, expulsió immediata dels Mossos d'aquest sindicat, que facin oposicions per entrat als picoletos o als grisos, s'hi sentiran més còmodes. S'hi cal es contracten mercenaris per substituïr aquests Mossos, potser serviran millor als ciutadans catalans.
Que volen aquesta gent...
Que surten de nit ,encaputxats i armats....i qui són aquest sindicat que els molesta que la meva policia els identifiqui? segur que són mossos , no seran piolins infiltrats?
Mossos nacionalistes espanyols.
El sindicat de Mossos Colons actuen de nou. Que trist que siguin uns inadaptats amb qui els dona de menjar.
aquí ho teniu Buch i govern vichy
quan no t'imposes, "no fas neteja", s'imposen els altres...quê us pensavau?...què fent la farina plana, tot aniria rodat?...el govern "efectiu" i el parlament fireta NO SERVEIXEN PER RES...ni per els catalans, i molt menys us respectaràn els Ñ...VOLEM LA INDEPENDÈNCIA JA !!!!
LSO
FIRMADO CIUDADANOS, LOS COLABORACIONISTAS SIEMPRE ACABAN EN LA BASURA, SE PUEDE VER EN LAS PELICULAS, COMO TODO PASA Y TODO LLEGA, CUANDO LLEGUE HAY QUE HACER MUCHA LIMPIEZA EN LOS MOSSOS. DE MOMENTO PUEDEN PEDIR ASILO EN LA GUARDIA CIVIL, QUE SE LOS QUEDEN, SERÁ FÁCIL SUSTITUIRLOS.
maite
Quants infiltrats dins el cos
no tardarè gaire a perdre'ls-hi el respecte
o pitjor
xup
ja surten els llimacs
M.S.
Perdoneu, però aquests Mossos de la USPAC són una mica caguetes. Què tal si en lloc de demanar disculpes a la fiscalia espaÑola i donar les culpes als seus superiors traguèssin pit i expliquessin que identifiquen a gent encaputxada, armada, amb estris per a cometre delictes, que actúa sovint en propietats privades? Que tal si li recorden a la fiscalia espaÑola que estem en alerta antiterrorista 4 sobre 5?
Era qüestió de temps
Les condicions que van imposar a Pujol per concedir-li la policia autonomica va ser que els comandaments tenien que ser procedents de la guardia civil i del cos nacional de policía. D'aquells pols.....
No ho entenc
Lo normal es que los mossos los registren por si llevan armas cortantes o de contusión como suele ser en la mayoria de los casos, y si no llevan nada que los dejen.
marbosch
Aquests mossos col·laboracionistes haurien d'entendre que si hi ha persones que van amagant el rostre amb passamuntanyes i que semblen més caçafantasmes és molt lógic que se'ls identifiqui per simples normes de seguretat; però això segurament els costa d'entendre.
Joanet
Aquesta gent abans la majoria picoletos o maderos ja s'han tret la pell Pudor a ......
Gerard de sarria
Aquests són els agents que van entrar en època del Tripartit. Bravo una visió molt bona
666
USPAC .... fills de PP....
Merce
Fora mossos fatxes del cos , que sen vagin a la guardiacivil y als grisus.
Raimon
Mossos defendiendo a gente que va con pasamontañas y navajas????? Me huele mal.......
Joan de Sant Andreu
El Sr Buch actuant així, no estarà mai sol i a veure si us adoneu colla de feixistes que estimeu tot el que pot fer mal a Catalunya. A aquest colectiu però cal dinar li les ordres molt Claret es, i si les incompleix, expedient i davant la desobediència reiterada, al carrer.
Manel
Aquest sindicat de USPAC, son tots de la GC i PN, son clavagueres a les ordres d'un estat dictador. que surtin els Mossos per la independencia, i facin un comunicat defensant el seu cap.
...SIEGFRIED...
...ATADO...Y BIEN ATADO...
Mar
Aquests que tornin a la GC que és d'on han sortit

envia el comentari