El sindicat SAP critica que els Mossos de l'ARRO han de treballar amb material obsolet

Atribueix la quinzena d'agents ferits a Girona al fet de no disposar cascs i defenses rígides adequades, entre d'altres
Aldarulls a Girona per una protesta antifeixista contra un acte a favor de la Constitució
Aldarulls a Girona per una protesta antifeixista contra un acte a favor de la Constitució | Jordi Borràs

El sindicat SAP-FEPOL ha denunciat aquest dijous que els Mossos de l'ARRO no disposen del material adequat per fer la seva feina i que no tenen la seguretat garantida quan han d'afrontar càrregues com les d'aquest matí a Girona, on han resultat ferits una quinzena d'agents. En un comunicat, ha atribuït els ferits al fet de no disposar un material "adient per a la seva feina" i ha exigit que tots els membres de l'ARRO se'ls doti "de forma immediata" de cascs de protecció tipus 'Schubert', com els que utilitza la BRIMO, de defenses policials rígides de 70 centímetres com les de BRIMO, d'armilles antitrauma tipus 'MK' de duralumini i colzeres. "És lamentable que a dia d'avui molts dels efectius de les ARRO encara portin les 'FEDUR' antigues i moltes d'elles caducades", ha assenyalat el sindicat.

 

Per SAP-FEPOL "avui ha quedat en evidència que portar-les no garanteix una protecció real i més, quan encara no s'han repartit les colzeres per donar una protecció adequada a tots els efectius". 

 

El sindicat al·lega que amb la BRIMO ha de compartir línies i dissolucions i les tasques pròpies dels dispositius d'ordre públic. "Però lamentablement ho fan ni sense tenir dret al nivell 3 d'especialitat i, el que és més greu, amb unes condicions de seguretat ridícules, amb cascs antics de fa més de 15 anys, amb unes defenses obsoletes i desfasades i amb una distribució de les armilles de duralimini que s'allarga en el temps de manera absurda i sense sentit", afegeix.Comentaris
Berta
Ay quina penaaaaa. Que es fotin!!!
Anna
Començaria a ser hora que els mossos detinguin algun fatxa español. Sempre detenen independentistes. A bcn va passar el mateix.
Tronc
Aneu a la Guàrdia civí, que allí trobareu els nostres diners invertits, entre d'altres coses, en els vostres "cascus"
xup
quina pena que fant pobrets, llastima no en descalabrin mes
El Follet Tortuga
Doncs sí que és greu el cas. Mira que fer-los portar les FEDUR. Homeeee, on s'ha vist? Cal actuar ràpid ja que per coses com aquestes es van extingir els Cromagnons i a veure si ara ens quedarem sense cap ARRO ni cap BRIMO. Què serà llavors de l'espècie humana? Si Schubert aixequés el cap i veiés que els nanos de l'ARRO no porten el seu casc, quin disgust pobre home. Vinga apunteu-vos a la campanya "Salvem els darrers exemplars de l'ARRO i la BRIMO". Potser demà serà tard.
LSO
El cuerpo de Mossos es una cosa y los que se apuntan a reprimir, son otra, para empezar son mal nacidos porque hay que ser un hijo de mala madre para querer ser especialista en aporrear, y una cosa es controlar a unos manifestantes y otra es ensañarse con ellos, son psicópatas, doy gracias a Dios de que mi hijo no haya tenido el instinto de querer ser uno de esos policías sádicos.
Flama
El que cal es neteja , facil litar la sortida a la GC i PN mes val pocs i bons, i triar be als substituts.

envia el comentari