“Si ets tan valenta parla de Vox i Cs”: Canadell i Albiach s’esbatussen a Twitter

Albiach acusa JxCat de "nacionalisme excloent", "xenofòbia" i "supremacisme"

Enganxada a Twitter entre la líder dels comuns en les eleccions del 14-F, Jéssica Albiach, i el número dos de Junts per Catalunya, Joan Canadell. Albiach ha publicat al seu compte un fragment d’un acte de campanya en què acusa Junts per Catalunya de “nacionalisme excloent” i d’estar a prop de la “xenofòbia” i el “supremacisme”, uns valors que segons la candidata d’En Comú Podem “no tenen res a veure amb Catalunya ni amb el republicanisme i la democràcia”. En la piulada, Albiach es refereix directament a Canadell

Aquest missatge ha indignat el número dos de Borràs, que ha alertat Albiach que amb aquestes declaracions està “banalitzant la xenofòbia i el feixisme”. “Si ets tan valenta, parla de Vox i Cs, i no dels que condemnem sense excepcions el feixisme i la xenofòbia reals”, li ha respost. “Ma mare deia que si mal fas, mal trobaràs; hi ha vots massa cars com per comprar-los com tu fas”, ha afegit.

Comentaris

    Astriçd. 07/02/2021 12:03 pm
    Comun's estan al bàndol franquista.
    Comun's,crostadrégimen78 07/02/2021 11:48 am
    Falangista Albiach no parlarà ni de Vox ni de PP ni de C'nos ni de PPsoE perquè són el seu compañeros de viaje. Volen repetir trifachito de Barcelona.

Nou comentari