La Sexta s'alarma per una foto de l'Instagram de Puigdemont a la frontera amb França

El president a l'exili ha penjat una imatge de la carretera que uneix els pobles de Molló i Camprodon

El president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, ha publicat aquest dilluns una fotografia al seu compte d’Instagram que correspon a la carretera C-38, entre Molló i Camprodon. Es tracta d'un indret proper a la frontera amb França i a l'escenari dels coneguts Fets de Prats de Molló, l'intent d'invasió militar per part Francesc Macià el 1926 per tal de proclamar la República catalana.

 

El programa 'Más vale tarde' de La Sexta s'ha alarmat per la publicació d'aquesta fotografia, que ha qualificat d"enigmàtica" perquè Puigdemont no aporta més detalls més enllà d'un peu de foto que diu "camins". La televisió espanyola assegura que amb "camins" Puigdemont al·ludeix a "una cançó popular catalana" i afegeix que la publicació de la "misteriosa" imatge coincideix amb el debat sobre el possible retorn del president a Catalunya. 


 

 

Camins... ⛰

A post shared by Carles Puigdemont (@carlespuigdemont) on
Comentaris
Eloi.
Aquests espanyols estan malalts, "pobres"
Joan
Que, que que,? Estoy malalts?
Jok
Si malalts, però tenen l'àrbitre comprat. I això es va comprovar del tot l'1-o. Per tant, anem més en compte
Vicenç Ramoneda
Camins que ara s'esvaeixen camins que hem de fer sols camins vora les estrelles camins que ara no hi són. Van deixar-ho tot, el cor encès pel món per les parets de l'amor sobre la pell. Eren dos ocells de foc sembrant tempestes; ara són dos fills del sol en aquest desert. Mai no és massa tard per tornar a començar per sortir a buscar el teu tresor camins, somnis i promeses camins que ja són nous.
Aveura
Aveura, si en Carlas Puchdamún no turnará mai, dons, cuán a vivit milló q'ara, dons. Astá a Brusel·las a un palaset, am tot pagat, dons, i sensa traballá, dons, no turnará mai, fins i tot
Boletaire
"Aveura", no sé pas en quin idioma escrius.
JordiP
Quina llàstima, aquest nano, el AVEURE aquest, quin bon recoliidor de fems ha perdut la ramaderia porcina catalana.
Gatamaula
Que volemmm aquesta gent tocant tant la cullonadaaa..!!! Que volemmm aquestaa geeentt , que ens deixinnn d, unaaaaa vegadaaaaa..!!!!
JCrehuet
"..Aveura, si en Carlas Puchdamún no turnará mai, dons, cuán a vivit milló q'ara, dons. Astá a Brusel·las a un palaset, am tot pagat, dons, i sensa traballá, dons, no turnará mai, fins i tot..." ¿Tu saps que ha rebutjat el sou de ex-president, no? ¿Tu saps que el 155 impideix que la Generalitat dongui diners a ningu, no? SUPOSO QUE NO SAPS RES

envia el comentari