Serret: “M’agradaria poder dir que ho tinc tot arreglat, però no tinc les garanties”

L'exconsellera d'Agricultura apunta que la sentència d'inhabilitació seria "el més esperable"

L’exconsellera d’Agricultura, Meritxell Serret, ha assegurat aquest dissabte que no disposa de les “garanties” necessàries per poder afirmar que no serà jutjada per un delicte de malversació. Ho ha dit en una entrevista al ‘FAQS’ de TV3, on ha explicat que s’haurà de veure “pas a pas com evoluciona” el seu cas. “M’agradaria poder dir que ho tinc tot arreglat, però no n’estic al 100% segura”, ha apuntat. “Tinc clar que si tot va bé, la sentència d’inhabilitació seria el més esperable, però en la mesura que pugui continuaré fent política”, ha afirmat, recordant que aquest és un dels motius pels quals ha volgut tornar per prendre l’acta de diputada per ERC. Serret ha subratllat que es tracta d’una decisió que ha volgut prendre pel “context” de la seva situació. “Últimament tenia la sensació que potser li estava regalant temps d’exili al repressor”, ha assenyalat. En aquest sentit, ha admès que s’esperava “mesures cautelars” i ha considerat que “si està en llibertat provisional”, pot ser que sigui per la seva condició de diputada electa.

Pel que fa a la logística de la tornada a Catalunya, ha assegurat que la seva família ho va saber “el mateix dia” i que només ho havia comunicat a 5 o 6 persones del seu entorn. Així va anar directe a Madrid on ho havia comunicat al Tribunal Suprem. “S’havia d’avisar al jutge instructor per preparar la compareixença i això també era un element de risc”, ha dit. Ara el magistrat del TS, Pablo Llarena, ha citat l’exconsellera el pròxim 8 d’abril. “El meu retorn és un pas més en aquesta estratègia de lluita contra la repressió, espero que ajudi a obrir camins a la resta d’exiliats”, ha conclòs.

Comentaris

  fat boy 14/03/2021 7:15 pm
  Per malversacio o pel que els surti del puro, o es que es pensa que si no ha fet res no s'ho inventaran?. Al menys la dictaura del Franco posava negre sobre blanc al BOE que era una dictadura, aqui, en canvi, estem com a la Sudafrica de l'apartheid, democracia amb eleccions regularment per una colla i dictadura per a la resta. Volen convertir Catalunya en un bantustan i aquesta tipa ha tornat per ajudar-los. A mes, que te de dolent viure fora de Catalunya i d'Al Andalus sobretot quan la familia pot anar en avio a visitar-la i el taxi a l'aeroport costa mes que el vol?, ni que hagues estat picant a les mines de sal de Siberia.
  19
  10
  Respon
  remigio III 14/03/2021 4:26 pm
  Amb un estat estranger ocupant, mai esperes justícia. Sols colp de porra o pitjor. Qualsevol que entre al govern, sense el permís de l'ocupant, corre aquest perill. Els "afinadors" són els mateixos encara.
   Tooootooooo....! 14/03/2021 5:47 pm
   Qué ostiacontoalamanoabierta entoalaboca tienes....
  Ricard 14/03/2021 4:22 pm
  Facin el que facin per la seva sortida personal no hi ha res a objectar als patriotes de l'1 d'octubre i posteriors. Conve la unitat dels catalans davant l'agressor castellanista.
  Mireia 14/03/2021 11:32 am
  Amb tot el respecte per qui ha passat tres anys de la vida allunyada del seu país i la seva família. Però la seva situació ara era la mateixa que fa un o dos anys, no havia canviat res. I és molta casualitat que just just desprès del suplicatori, on a Espanya li ha quedat la cara una mica bruta, i sobretot sense dir res als altres exiliats a Bèlgica amb els que ha compartit moltes coses, hagi fet aquest pas. Què és el que havia d'arreglar ara per tenir garanties que no podes fer-ho fa uns mesos, per exemple? Repeteixo el meu respecte, però no ho veig gaire clar.
  Yos 14/03/2021 10:22 am
  Ha vuelto cuando tenía silla y sueldo asegurados. No puedo con la hipocresía de esta gente. Y hay gente que todavía los defiende....secta de tolais....
  Arreglat 14/03/2021 10:12 am
  Arreglat ? A canvi de res? Doncs potser que l'independentisme contracti l'advocat de Meritxell Serret.
  Pajaritu 14/03/2021 9:55 am
  3 años fuera de casa, asustada, intranquila, 3 años tirados a la basura. Vuelve y.... no pasa nada, la dejan ir. Pero si el represor me perseguía impacablemente. Pero si estaba perseguida y acosada. El represor es muy malo. Vaya cara de gilipollas le ha quedado... ¡¡¡ JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA !!!
  Jordi 35 14/03/2021 9:02 am
  Si no tenia garanties, vol dir que havia intentat pactar el retorn de l'exili?
  Doctor Strangelove 14/03/2021 8:57 am
  I de què treballarà aquesta, si no deu saber fer res de res? Doc.

Nou comentari