Segona expulsió del dia a C’s: Ara, a Vilassar de Mar

Fan fora el número 13 de la candidatura, Juan Carlos Serrano Gil, al descobrir que va ser coordinador de Plataforma per Catalunya al Maresme

Segona expulsió del dia a Ciutadans. El partit que lidera Albert Rivera ha hagut de fer fora el número 13 de la llista de Vilassar de Mar, Juan Carlos Serrano Gil, antic coordinador del partit xenòfob i d’ultradreta Plataforma per Catalunya al Maresme, segons han confirmat a ‘elSingular’ fonts de Ciutadans. A més, Serrano Gil va ser l’alcaldable de PxC a Pineda de Mar l’any 2011.

Però Serrano Gil també va passar pel PP. A les municipals de l’any 2007 va anar de número 4 a la llista del PP a Vilassar de Mar, i l’any 1992 va ser el número 60 de la llista del PP al Parlament.

Aquesta expulsió se suma a una altra d'avui: la de Montserrat Martínez, número 10 de la llista de C's a l'Hospitalet, que havia militat a Plataforma per Catalunya (PXC). Amb les expulsions de Martínez i de Serrano Gil, ja són 59 els candidats que Ciutadans ha hagut de retirar a l’Estat espanyol per diverses irregularitats o perquè havien format part de partits ultres com PxC o Falange.

Comentaris

envia el comentari