El secretari de la Unió d'Oficials de la Guàrdia Civil celebra l'agressió a Jordi Borràs

El directiu de l'associació que representa la majoria d'oficials del cos també va recomanar una excavadora o un llevaneus per si s'havien de repetir accions com la del cotxe a la plaça Major de Vic
Jordi Borràs, després de l'aressió
Jordi Borràs, després de l'aressió | QS

 

El guàrdia civil Juan Ramon Manzanares ha celebrat aquest dimecres al matí l'agressió que va patir el fotoperiodista d'"El Món" Jordi Borràs a mans d'un inspector de la Policia Nacional espanyola que, a crits de "Viva España" i "Viva Franco", li va causar una fractura nasal i contusions a diverses costelles. Manzanares, que va ingressar a la Benemérita l'agost de 1986 després de sol·licitar fer el servei militar obligatori a la Guàrdia Civil Auxiliar, ha considerat que Borràs "va anar a buscar llana i va sortir esquilat". El madrileny, però, no és un agent qualsevol sinó que és el secretari de la Unión de Oficiales de la Guardia Civil, l'associació que representa més de 1.000 oficials del cos i l'única associació d'oficials amb representació al Consell de la Guàrdia Civil.

Aquesta, però, no és la primera vegada que el guàrdia civil aprova les accions violentes de la dreta espanyolista a Catalunya. Quan un cotxe va entrar a la plaça Major de Vic per endur-se per davant algunes de les creus grogues que s'hi havien instal·lat, posant en perill la integritat dels vianants, Manzanares també va suggerir a través de Twitter fer servir "una excavadora o un lleva neus" perquè, segons va explicar, proporcionaven "més espai".Comentaris
Pemi Blanes
Gentussa, això és el que són. Cada dia som més els que us volem perdre de vista, fatxes anacrònics.
Xusma policia reprèsiva caspanyola
crisol
Tenim més de 1000 raons per marxar el més ràpid possible. Visca la República Catalana.
El guàrdia civil Juan Ramon Manzanares mai ha sabut qui va ser el seu pare...
... la mare, que no era aficionada a portar calces s'arremangava a canvi d'un tetrabrik d'El Baturrico. Pobre infeliç! És ben bé la quinta essència de la ESPAÑA MISERABLE
fill de G.C.
Vergonya. Tinc vergonya.
pac
Aneu-vos al vostre país aquí no us volem, sou un càncer per a la societat la de allí i la de aquí.
Milio
Es un comentario de un cobarde, teniendo el monopolio de la fuerza asi cualquiera. Igual que el policia que agredio al periodista la placa yendo de paisano no se ensena, sino es en acto de servicio.Senores no vamos bien.
Andreuza
L'estat espanyol es mereix uns policies mes professionals ,els pagem nosaltres, i no uns provocadors ignorants que nom'es busquen la confrotaciò. I els jutges, dons del mateix pal!
Un tró de Reus
Aixó no es incitació a la violencia? O delicte d'odi? Algú mu pot aclarir? No es denunciable totes aquestes declaracions? El problema crec que el tenim amb els politics mediocres que tenim aqui a casa que son els que haurien de fer accions per tallar totes aquestes agresions, pero ja ens està bé a tots plegats, si no t'ocupes de la política al final la política s'ocupa de tu!!
JLM
Anem a penjar llaços grocs. Així n'aprendran.
Eliseu Il·lús Curt
Tranquils, que la fiscalia no ho deixarà passar. A Juan Ramón Manzanares, a més, els seus superiors li fotran un càstic dur. I la Lamela se'l posarà a la falda i li deixarà el cul vermell amb una sabatilla. I el Larena l'obligarà a anar reptant de Madrid a Bna. a demanar perdó al Borràs. Segur.
LSO
La única salida laboral para incultos en Ñ es meterse ha hacer de maltratadores . A los grises se les decía desertores del arao, Ñ sigue igual de atrasada, son los descendientes de aquellos ignorantes.
R
Això no és apologia de la violència? Feta per un representant públic de l'ordre? No em sorprèn res, només que encara continuen pagant tots nosaltres el sou d'aquest nazi .
Venjança
Si un dia a aquest espanyol li passa el que li va passar al Jordi, ho celebraré amb cava.
Fart de fachas
La meva pregunta es ¿on son els mossos d´esquadra que son els que -en teoría-ens deurian defensa de la xusma unionista que campa per tota Catalunya?
jo
Fins a quan haurem de suportar tot això? Insults des de ja fa anys, amenaces continues, agressions físiques i verbals, deshumanitzaciò continua, apropiaciò i tergiversaciò de conceptes, fets, paraules, relats....FINS A QUAN!!!!!
a casa celebràvem amb cava cada vegada que ETA pelava un gc cpn o militar
Joan de Sant Andreu
I els serveis jurídics de la Generalitat no pensa fer res? I el Síndic tampoc? És un atac als catalans, que ens han agredit, i ja esta?
XX
D'on treuen aquest especial personal que fan de policies i guardia civils?
un militar amenaçant civils
Això és Espanya. Una merda de país.
Fora les forces d'ocupació!
a XX
de on poden treurels del Cotolengo
Llibertat per als presoners polítics
Darrers efectes col·laterals pel fet que hi ha tants de catalans que volem la independència i ara al segle XXI des de l'espanyolisme no poden fer res per aturar-ho, tret de fer el pallús, el ridícul amb molta mala bava, escarni, humiliació i esperit de revenja...
El franquismo sigue vivo en la guardia civil.
Este guardia civil llamado Manzanares es un sinvergüenza impresentable. Deberían expulsarlo del cuerpo. Fascista miserable.
JordiP
Si el meu avi, capità de la GC, aixequés el cap i recuperés el seu lloc, els ensenyaria a respetar i servir el contribuent i no a insultar-lo i faltar-lo al respecte. El primer que haurien d'aprendre a l'acadèmia és a ser funcionaris de veritat, no porters de discoteca.
Antoni Ferret
Fora de la Guardia Civil. Això és un mal element, que impedeix mantenir un ordre correcte.
Carlos
Paletos celebrando la violencia franquista nada nuevo pero eso si de muestro dinero esta chusma no reniega
Joan Serra
Aquests si que son una banda armada . A aquests els haurien d'aplicar aquella " Ley de vagos y maleantes " de l'ëpoca del Caudillo , aquell que encara idolatren i beneeixen .
¡Quin nivell formatiu! ¿Qualsevol arriba a oficial?
El secretari de la «Unió d'Oficials de la Guardia Civil ». ¿Què significa «Oficials», en aq. denominac. d'entitat? ¿Es una Unió de només g. civils amb graduació de tinent fins a comandant?, ¿de tinent fins a General? (cas en què inclouria oficials, caps i generals? ¿O Inclou tots els membres del cos, donant a "oficial" un sentit diferent, potser propi dels EUA? Si és refereix al que solem entendre ací per oficial, és a dir, si Manzanares és alferes o tinent o capità ¡quin nivell de formació!
Ovidj
... aixó es una altre cas no només per "demanar explicacions", sino per portar-ho oficialment devant de la justicia i que aquesta "es retrati"
Fatxerio on fire
La típica foto de quinqui ... que ha decidit guanyar-se les garrofes fent de piolin
NCF
Amb tot això, els fatxes que també tenim als Mossos, van traient pit i pensen que poden fe el mateix. Senyors al loro, ens podem trobar amb un problema amb part de la nostra policia. Com sempre peca'n de bonisme va ser un colador.
Pau
Home, posats a fer suggeriments, jo crec que a aquesta escòria se l'hauria d'embolicar amb la bandera espanyola i calar-l'hi foc. Així, ell moriria ben content i ho faria com el porc que és, embolicat amb la seva pròpia merda.

envia el comentari