SCC convoca una manifestació en defensa de la bandera espanyola a Sabadell

La convocatòria té el suport públic de Somatemps, una entitat historicista en l'òrbita de l'espanyolisme radical
Cartell promocional de l'adhesió de SCC a la concentració convocada per Somatemps a Sabadell
Cartell promocional de l'adhesió de SCC a la concentració convocada per Somatemps a Sabadell | SCC

Societat Civil Catalana, l'associació unionista que defensa "la convivència entre els ciutadans de Catalunya" i que ha estat al capdavant de moltes de les convocatòries en defensa de la unitat d'Espanya durant els darrers mesos i anys ha convocat una manifestació, el proper divendres, a Sabadell per protestar contra la retirada de la bandera espanyola de la façana de l'ajuntament. A aquesta convocatòria s'hi ha sumat l'entitat espanyolista Somatemps des de la seva pàgina web, valorant la decisió de SCC com una "bona notícia".

L'entitat hispanicista ha aprofitat l'avinentesa per felicitar José Rosiñol, que ha estat nomenat president de Societat Civil Catalana en substitució de Mariano Gomá. Es dóna la circumstància que José Rosiñol ja havia estat president de SCC immediatament després de la seva fundació el 2014, amb caràcter provisional, fins que va ser substituït per Josep Ramon Bosch, que també és un dels membres fundadors de Somatemps.

Comentaris
osset de peluix
S'han equivocat de data, millor hagués estat fer-la el 20-N
Elisa
Doncs divendres ja cal que la gent normal no surti al carrer , si hi ha tota aquesta gentussa violenta que nomès provoca aldarulls!!
Xavi
Ja tornem a tindre la fauna mes experpenta al carrer rradere d'aquets cinquentons fracasats ja no s'amaga falange, pxc, hazte oir (los niños tienen pene las niñas vulva ) , los leguionarios de cristo rey y no se cuantas entidades ultra catolicistas como dice albiol los catalanes de bien . tambien el psc ?
Karlus
Fora els ocupants feixistes
Arraonenc
El que hauríem de fer entre tots els que no combreguem amb aquesta ideologia feixista i nacionalista espanyola -que cada dia treu més pit i és més desafiant- i per demostrar-los el nostre rebuig més absolut a les seves ridícules manifestacions, seria el de llançar-los al seu pas tota classe de deixalles i brutícies -des de brossa orgànica fins excrements i pixats- des de les finestres. Ja que ells no s'abstenen d'agredir i destrossar al seu pas el que els ve de gust, cubrim-los bé de "glòria".
Pussy Galore
https://www.youtube.com/watch?v=uuqXOCwEiHU
han de fer el feixista, ho porten a la sang
Però ... si ells no són de banderes! bé, tret de la espanyola, és clar, i si és amb el pollastre molt millor!
Españistan
Tots a casa, que aquets donaran ostias a tort i a dret. Feixistes !!

envia el comentari