SCC reitera la voluntat de reunir-se amb l'ANC per "l'agenda de tensió" d'aquesta tardor

L'entitat creu que "seria important acordar un marc per a la no-colonització partidista dels espais compartits"
José Rosiñol, president de SCC
José Rosiñol, president de SCC | ACN

El president de Societat Civil Catalana (SCC), José Rosiñol, ha enviat una carta a la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, en la qual lamenta que hagin declinat reunir-se "per rebaixar la tensió social" que es viu a Catalunya "posant condicions". Rosiñol assegura que "no pot de cap manera donar indicacions a la justícia i als tribunals sobre processos en marxa", tal com, segons ell, l'ANC sol·licita. En la missiva, signada el 7 de setembre, l'entitat reitera la seva voluntat de reunir-se amb l'Assemblea i es mostra preocupada per "l'agenda de tensió que alguns sectors plantegen per a aquesta tardor". Per SCC "seria important acordar un marc per a la no-colonització partidista dels espais compartits", diu en referència a la presència de símbols independentistes o que reclamen la llibertat dels polítics empresonats a l'espai públic.

 

"Les nostres entitats tenen l'obligació i el deure de contribuir a rebaixar la conflictivitat social i evitar qualsevol espurna d'enfrontament civil", reflexiona en veu alta el president de SCC. A més, l'entitat aposta per "proclamar conjuntament la importància que té el respecte a les regles de joc de la legalitat democràtica" i vol parlar amb l'ANC de "com evitar entre tots l'apropiació absolutista de les paraules i la desqualificació global de l'adversari, així com reivindicar els drets i les llibertats fonamentals de tots els catalans sense excepció".

 

SCC sosté que "la concòrdia civil és un bé comú que hem de preservar entre tots" i conclou la carta dient que resten "a l'espera de poder tancar una data per aquesta reunió".Comentaris
Andreuenc_Dani
Volen dialogar? Tambe l' indepedentisme ho volia i patwiz agressións, presó. En resum SCC a la presó, que aquest ea el diàleg que entenen.
fideli
aneu a la merda, Societat de Capullo's i Cràpule's
sometent
Doncs, tu mateix, ja saps on és LLadoners, oi? Per cert, per el què estem veient la "desconcòrida" vé de part del vostre sector. Punt!
Antoni Ferret
Reuniu-vos, a veure si en traieu alguna cosa en el sentit de pacificar el país i reconèixer tots els catalans.
Els que ens diuen nazis, ara volen parlar? de què? del temps serà ...
Qui són aquests per haver de parlar amb ells? la part civil d'aquells que empresonen els nostres representants? (fins i tot amb el de l'ANC amb la que es volen reunir) Els que demanen el 155 dia sí i dia també? els que volen acabar amb la nostra llengua, institucions i economia? ... si volen parlar amb algú del seu nivell que vagin al Zoo!
Con fascistas franquistas no hay de que hablar.
republica
Els de suciedad incivil anticatalana, un dels principals impulsors de l'incivisme, grans creadors de polèmiques i manipulacións, son incapaços de demanar la llibertat de persones innocents ... deu ser que potser deixarien de cobrar el finançament que no volen fer públic
X*2
Fora feixistes
És una trampa
Veure les sigles de "ssc" juntament amb les de ANC ja és ofensiu. Quan tinguin el mateix pes específic que té ANC dins la societat poden intentar-ho, mentre nomes és un intent d'emmirallar-se per treure redit.
Fàcil, la data de la reunió la fixaria pel dia que es reconegui Catalunya com a estat independent. Ssc tindrà la funció de fer una labor de reconeixement del nou país entre els seus afiliats amb el possible suport de la ANC.
xup
aquest paletos saben parlar? a pendre per el sac
Pepet de Vallmanya
Estrany , molt estrany que els grans generadors de tensió vulguin paralar de rebaixar la tensió ! FATXES aneu a prendre pel cuzinho !
Joan
Ruiseñor (Cast.) = Rossinyol (Cat.) Rosiñol deu d’ésser en xarnego, en aquesta circumstància
Au va
Que no teniu prou qualitat humana, aneu a l'infern amb els vostres socis de vox, cs pp i socates i també amb el cadàver polític francès m.Valls
LA MEITAT D'ESPANYISTAN
l'ANC ha de parlar amb quatre, si quatre matats ?
Andreuza
Nomès poden anar a la ANC a que els ensenyin a contar....com poden pretendre aquests manipuladors parlar de res seriòs? Au, salut i republica.
Per què volen parlar?
Després dels últims aldarulls d'aquests neonazis que van afectar un cámara de telemadrid potser tenen por de que se'ls descontrol massa el personal. Els que treuen llaços, uns són "convençuts", però la majoria són aturats que cobren 50 eu. per nit. Veient que tots els que treuen es tornen a posar, saben que no aguantaran el ritme. La seva "Espanya real" no apareixeria enlloc al carrer. Ara volen negociar que ningú ni posi ni tregui..després d'haver insultat i picat uns quants independentistes.
Sisco
Ni cas amb aquets MERDES
Helena
Provocar, provocar i sempre provocar. I passar per ser els "bons". Personalment diria que ANC ja va respondre, i ells fan orelles sordes, o víctimes, o sàdiques directament, vist que estan d'acord amb els presos, exiliats i altres tipus de repressió. A propòsit quants afiliats té aquesta SCC?
PBP
Jo crec que primer tindríen que parlar-se ells mateixos i rebaixar-se la seva pròpia violència. Un cop no siguin violents, serà l'any 2081 ja farà temps que serem independents.
Bacora
Amb vosaltres ni per anar a buscar rovellons .
kiko
L´ANC que fa manifestacions de més d´un milio de persones s´ha de reunir amb SCC que amb prou feines arreplega dues mil persones i la meitat d´elles vingudes d´Espanya? Au va, a pastar fang.
...SIEGFRIED...
...GRANDE SALVINI...GRANDE...LOS ITALIANOS QUIEREN SUS PROPIOS HIJOS ITALIANOS...NO IMPORTAR ESCLAVOS AFRICANOS PORQUE SALE MAS BARATO A BANCOS MULTINACIONALES Y ESTADOS...
Quants socis té SCC?
No són ningú.

envia el comentari