SCC també internacionalitza el procés amb una gira europea

La plataforma unionista viatja a Berlín, Brussel·les, Luxemburg i Edimburg per explicar que els catalans "no estan per la ruptura ni per aventures"
Societat Civil Catalana
Societat Civil Catalana | Europa Press

La plataforma unionista Societat Civil Catalana (SCC), que compta amb el suport del PP, Cs i el PSC, i a les manifestacions de la qual s'hi suma l'extrema dreta, ha iniciat una gira per Europa per denunciar el procés català. Com ja va fer la líder de Cs, Inés Arrimadas, que va viatjar a Brussel·les, SCC internacionalitza també el procés català i trenca, així, amb la consigna que sempre havia donat el govern espanyol que es tractava d'un afer intern. Amb la detenció del president Puigdemont, i el no de la justícia alemanya a extradir-lo per rebel·lió, l'unionisme s'ha adonat que la partida es juga a Europa. Així, SCC viatja aquest dimarts a Berlín i té cita amb alguns mitjans de comunicació, acadèmics i associacions, als quals els vol explicar que "la majoria dels catalans no estan per la ruptura ni per aventures". També viatjaran a Brussel·les, Luxemburg i Edimburg (Escòcia). 

Comentaris
Juan Hospitalet
Al final el malgasto de los fondos reservados van a hundir la economia espanola.
ja ja ja feu caguera
Torno
Torno a preguntar: qui els subvenciona?
VALERI
Arrimadas va viatjar a Bruxel·les, i no la va anar a escoltar ningu. Un fracas el viatge d'Arrimadas a Belgica. Solucio d'Arrimadas: no parlar-ne mes.
Carles BCN
I això qui ho paga ?. El CNI ?
Bram
Vamos a contar mentiras tralara, vamos a contar mentiras tralara... Que digan el porque de no dejarles hacer un referendum...
...
jajajajaj
TONI
És ben curiós que aquests que sempre diuen que la "majoria" de catalans no estan per la ruptura siguin reacis a fer un referèndum d'autodeterminació. Que el promoguin d'una vegada i sortirem, doncs, de dubtes, coi!
pep
Qui us paga a vosaltres?...seria bo fer un estudi, i possiblement alguna querella per malversació... De totes maners, benvinguda l'estratègia: mès raons per esfondrar l'idea de Junker que és un assumpte intern espanyol...
ooops!!!
Bé, però en tot cas, primer que aprenguin a parlar anglès abans de sortir d'escanya: Ho dic més que tot, perquè no facin més ridícul del què ja fa el govern escanyol a Europa i al món.
JordiP
Per què no ensenyeu cap foto del nombrós públic assistent a aquests multitudinaris actes?
Joan
El viatge el paguen els socis?
Català a Mallorca
"Els catalans no estan per la ruptura" diuen...parleu per vosaltres que sou quatre fanàtics mal contats!!!!! Podeu explicar tmb que defenseu Tabarnia, una nació més antiga que el anar a peu cuna de l,imperi espanyol donde nunca se ponia el sol i on ja es xerrava castellà abans de l, extinció dels dinosaures....mem amb quina cara us miren a Europa pardals!!!!! Sou miserables...
Karlus
Fora feixistes, no cal que torneu
LUIS
Estos perros rabiosos salen ahora de la jaula y viajan para contar fuera lo que deberían haber defendido civilizadamente en la campaña del referendum que se dedicaron a intentar boicotear sin mucho exito, porque son bobos. No sé que pensaran cuando vayan a Edimburgo a justificar el " a por ellos". Por lo menos que son retrasados. Allí en Escocia se pactó un referendum, se dialogó y se aceptó el resultado. Salió un NO. Aquí se hubiera aceptado igual. Pero violencia policial nunca.
Pussy Galore
Interessant saber qui els hi paga les despeses...
Gebre
Per molgtes tramoes que intentin fer, en aquest tour, quedarà palés que el poble no està amb scc, sinó amb el president.
Friheden
Pel que sembla no es cansen de fer el ridícul.Faran les trobades en “llengua imperial” i només aniran 4 gats de la seva corda.Tenen experiència, ja ho van fer a Brussel.les i només hi havia 4 diputats del PP , literalment.Visca la República de Catalunya !!!!
Jordi H
Carai, si que tenen calers per viatjar. D'on deuen sortir?
Que tinguin sort
M´agradarà veura els arguments que faran servir per vendre la moto als ciutadans europeus democratas, i quan algú els hi pregunti el perque no és pot fer un referèndum a Catalunya , m´agradarà sentir la seva resposta tot dient que esta prohibit i collonades varies .Realment és pensen que la gent d´aquests països on aniran son tan burrus i antidemocràtics com alguns espanyols?
Susietat sivil, de catalana RES
Tinc entès que faran autocars i charter's a preu de saldo per no trobar-se , com sempre , quatre i el caporal , altrament dit quatre i el " cabu " . jejejeje Esperem amb desfici les imatges d'assistència als actes .
Escanya
Aniran amb l’autocar de HAZTE OÍR???Es muy de ellos!!!
Ramon
Enemics de Catalunya, enemics de la nació catalana i enemics de la democràcia.
Cartanya
Devan de tant sense sentit, es obligatori que algú passi comptes de amb quins diners es paga tot això. Si es per aportació PoPular, res a dir, pero que es demostri. Tambe s`hauria de fer un llistat de les vegades que el PP diu que les lleis son per tots igual, i treure a la llum ens casos en que això no passa., per que crec que son mols, per últim diferencia entre malversació, i el cas M. Rajoy.
EFG
Aneu, aneu, així veuran a Europa la diferència entre els independentistes i els feixistes...aviseu amb temps perquè les criatures no surtin al carrer, que desprès poden tenir mals sons...

envia el comentari