SCC crida a denunciar els símbols independentistes i a favor dels presos polítics

L'entitat espanyolista ha elaborat un requeriment perquè es pugui denunciar fàcilment la seva presència a l'espai públic
Imatge de la campanya de SCC
Imatge de la campanya de SCC | SCC

SCC ha cridat la ciutadania a denunciar la presència de símbols independentistes a l'espai públic a través d'un requeriment que ha elaborat l'entitat i que permet a qualsevol ciutadà presentar una denúncia sobre aquesta qüestió als ajuntaments. En un comunicat d'aquest dilluns, ha explicat que en el document hi ha redactats els motius pels quals es desitja presentar la denúncia a l'ajuntament que correspongui, de manera que el ciutadà que vulgui fer la denúncia només haurà d'incloure les seves dades personals. L'entitat ha insistit que s'han de retirar de la via pública tots els "símbols partidistes que representen una reivindicació secessionista que no contempla ni la Constitució, ni l'Estatut", com consideren que ho són els llaços grocs que reivindiquen la llibertat dels presos polítics, i ha recordat que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va emetre una sentència que instava a garantir la neutralitat dels espais públics.

 

SCC adverteix que, "a més de la il·legalitat d'aquests símbols, també generen tensió, ruptura i divisió entre catalans", i defensen que la via pública ha de ser un espai de convivència i respecte. Així mateix, han acusat l'independentisme de voler imposar la seva ideologia amb la col·locació d'aquests símbols a l'espai públic, el que veuen com "un mètode propi d'un règim totalitari i totalment oposat" a la democràcia.Comentaris
Drac
Aquests cartells on els penjaran? Als espais públics? Quina paradoxa !
Berta
Si per què ho dieu vosaltres ja, !NAZIS SUPREMACISTES. SCC el KKK egpaño .
Andreuza
Mala gent aquesta gent SCC,. Quan un no està d'acord amb que la gent es manifesti per protestar d'uns inocents a la presò, nomès es pot dir mala gent!
Pussy Galore
Uns altres salvapatries... aneu a cagar a la via!!
SCC = feudalisme de lo mas ancio
1- I jo em pregunto per que El bloc del 155 i TSJC que es lo mismo, no denuncian la manca de neutralitat en l'espai públic: la invasió dels taxis en l'espai públic o el Islam pregan a les voreres del passeig de Gracia o els manters ???? La ley es igual para TODOS no?? 2- fractura social la provocan les respostes fanatico-talibaneres de C's , PP i extrema dreta que armats amb ganivets (infractors del article 37 de la ley de seguridad ciudadana) intimidan als que no pensan com ells!
crisol
Els llaços grocs , les estelades i altre símbols, no són exclusives de cap partit polític. El sentit és molt més ampli, va a favor de la democràcia i dels valor Republicans siguin de dreta, centre o esquerra, i en tot cas formen part de la " LLIBERTAT" "d'expressió".
Pepet
Lo que tenen que fer aquesta colla es quelcom positiu per el pais,que segurament molts d’ells els hi donarem acollida
Ovidj
Doncs totes "les propagandes" de SCC, de C's i del PP també es poden arrancar, oi ??... i del les banderes "amb la gallina" ja no cal ni dir.ho !!!
Visca Catalunya lliure Fora faxas franquistas anclats a la prehistòria
XX
Fora els feixistes de casa nostre, son gentussa
als de scc i portugal perque no feu cartells per recuperar portugal al regne putrefacte i llefiscos espanyol no mes voleu catalunya per els vostres interessos plena independencia d espanya i els seus sectaris ja
Inde
Los únicos que generan tensiones y buscan enfrentamientos y divisiones son ellos , para conseguir un clima de violencia , que justifique la intervención de las fuerzas del Estado Español , para reprimir mediante la violencia la libertad del pueblo catalán.
Gentussa paràsita són els scc, vividors que no volen perdre la mamella on estan xupan
Som i serem
Q,eliminin el Valle de los Caidos es un simbol prtidista feixiste i en Felipito no es el Rei de tots q,el fotin fora
Més groc que mai!!!
Catalans pengem més estelades i llaços grocs que mai a les façanes dels nostres edificis públics. !!!Més groc que mai al carrer i a les places de Catalunya!!!. Ni oblit ni perdó. Fora els feixistes xenofobs escanyols de Catalunya. Visca la República Catalana!! Continuem amb el procés cap a la independència de Catalunya!!!
Serrallonga
Vosaltre i també Vox, Tabarnia, ssiudadaÑos, PP .... sou els que esteu creant malestar , agredint i insultant als que ( per sort ) no som de la vostra corda feixista. Us heu inventat per generar confrontament i por , però no sou res, no sou ningú.
..encara que la remenis amb un bastó...
Tinc un símbol clar i meridià de SCC a casa, concretament l'escombreta del vàter. Tot i discrepar d'ell i disposar d'altres mètodes higiènics menys unionistes, en comptes d'eliminar-lo li he posat el logo de Scc corresponent i l'amago rere la tassa, símbol de "ciutadans" nets i dels altres, i de fet, ja no molesta gens.
Peti
I amb aquests senyors s'hi fa el PSC! Convé tenir-ho present de quan en quan.
M Carme
Han perdut Catalunya i ho saben. Estan desesperats. Nosaltres fent sal. Per cada llaç groc que treguin, n’hi posarem dos. Apa som-hi !
home, talibanisme, talibanisme...
Talibanisme sería voler robar a les ciutadanes de aquest pais el seu dret a ser espanyoles i europees, violentant la llei tant al Parlament com als carrers. Lo de SCC estic d'acord amb qui diu que hi ha molt de ultre-dretá pero no convé perdre de vista tot l'episodi que si no arribaríem a pensar que qui es a la presó ho es per un capritxo judicial i no es així.
Ese
Socie e civi . No perdais el tiempo , ( quizas teneis mucho) pues habra lazos i lo que sea .Visca catalunya
Per M Carme
Tota aquesta retórica de que "han perdut Catalunya" "Estan desesperats" i tantes altres consignes potser te las creguis pero el cert es que qui ha perdut ha estat Catalunya. Ha perdut la oportunitat de que la prenguessin seriosament. Pero ara ja no es així. Ningú ha reconegut una Catalunya independent ni ho fará mai. I qui es e la presó o a l'exili no es el Govern Espanyol. Ara si vols creurer-te aquests "mantres" dons alla tu. Pero tu saps (jo crec) que está tot el peix venut.
per "encara que la remenis amb un bastó"
Suposu que te omplen el pit aquest comentaris. Pero jo crec que no aporten gaire. També els espanyolistes fan befa de vusaltres amb uns rotllos de paper amb floquest grocs pintats per fer-se net al cul. Es molt trist tot aixó.
Perquè tenen tanta por i tant d'odi a la llibertat d'expressió? Això sí que és totalitari.
exSCC
Son todos unos "morts de gana" que pillan de fondos reservados. Y ahora buscan puesto sin pasar por oposiciones. NO LOS QUIERE NADIE
Joan Bonet
Pobres no saben per on moures .Justets com un pany de cop
Andreuenc_Dani
C's, SCC... Com poden haver tants feixistes a Catalunya? Em faig creus, no entenc com poden haver tants catalans que van en contra de Catalunya... Podrien anar-se'n a la merda...
decebut de tot
Tot és partidista. Una bandera espanyola, el logotip d'un banc, la propaganda d'una empresa, tot és partidista. Aquesta gent ens pren per imbècils?
respeto básico
Fuera símbolos ideológicos y partidistas de los espacios oficiales!! Ni esteladas ni ningún otro, ni independentista ni unionista. En los espacios oficiales solo se pueden colocar símbolos comunes a todos los ciudadanos. Bandera municipal, senyera, bandera española y bandera europea. NADA MÁS. El ciudadano puede poner lo que quiera donde quiera, pero un cargo público no puede poner nada. O lo entienden y lo cumplen o no lo entienden y lo hacemos cumplir.
al decebut
Ningú diu que tu no puguis posar el que et vingui en gana, el que s´exigeix és que el càrrecs públics no facin servir les institucions de tots penjant símbols que no han estat establerts com a símbols de tots els ciutadans. Si no ho entens i penses que el que es preten és que ningú pugui penjar res a casa seva o al bell mig del carrer és que efectivament ets imbècil. Potser si redueixes la teva imbecilitat reduiràs també la teva decepció.
Visions des de l'estranger
Jo crido a denunciar totes les banderes estrangeres del pais veí: Espanya
Bacoretta
SCC, a la nit sortiu al carrer i si no esta nubolat mireu cap al cei i veureu una constelació que li diuen Ossa Major, les seves estrelles apunten al Nord, diuen, així que fixeu-se be i el trobareu dons , ara aneu mes perduts que el nen Jesús al temple.
Bot
els de SCC són els franquistes de tooota la vida!!!
el primer
El primer que s'hauria d'exigir, i de manera molt seria i enèrgica, és que es canviin el nom. Societat civil som tots, els independentistes, els unionistes, els que no s'identifiquen en ningú, els equidistants i els tanfotistes. Per tant que no s'apropiin del significat de societat civil. Es pura prepotència ideològica. Com a mínim.

envia el comentari