El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Saura demana a Maragall que dialogui
  • CA

El president d’ICV, Joan Saura, ha demanat aquest dilluns al conseller d’Educació, Ernest Maragall, que dialogui amb els col•lectius i entitats que van convocar aquest diumenge una concentració davant el Parlament de Catalunya per exigir una millora de la Llei d’educació de Catalunya (LEC), la qual segons els ecosocialistes “resulta insuficient”.

Pel que fa a l’actualització del pacte d’entesa, el líder d’ICV ha apuntat que “ens agradaria que pogués estat acabat a mitjans de gener”, i ha exposat quatre eixos temàtics per tal que prosperi: les polítiques socials –on cal un nou finançament-, inversió per reactivar l’economia catalana, polítiques d’habitatge i noves polítiques energètiques. En aquest sentit, Saura ha matisat que ‘no es tracta de qüestionar l’acord’ sinó de millorar-lo.

Finalment, respecte la proposta de fer cobrar les bosses de plàstic, Saura ha avançat que ICV-EUiA presentarà una esmena a la llei d’acompanyament dels pressupostos de la Generalitat perquè s’executi, encara que PSC i ERC es desmarquin d’aquesta proposta, ja que la setmana passada no van garantir el seu suport als ecosocialistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa