El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
SAP-FEPOL, sobre la compensació als Mossos pel 14-F: “Se la poden confitar!”

“Per ser elegants: Aquesta misèria de compensació se la poden confitar!”. Aquesta és la resposta, clara i directe, del sindicat SAP-FEPOL, a la proposta d’indemnització per treballar durant el 14-F feta per Interior. “36 euros bruts per treballar jornades de 12 hores, a més en un context sanitari extrem, ens deixa cara de rucs”, lamenta la direcció del sindicat en un comunicat. 

Per SAP FEPOL, “de ser cornuts i haver de pagar el beure n’està el col·lectiu cansat”. De fet, el sindicat ja va demanar el passat 4 de novembre  modificació de la normativa sobre els dies que han de treballar per serveis especials. Ara han remès una carta a recursos humans del departament per carregar contra aquesta compensació. “Fins a quint punt pot arribar el ridícul? Fins a quin punt la sensació de greuge històric que sempre hem tingut el cos de mossos d’esquadra es va confirmant al llarg del temps?  Fins a quin punt els mossos i les mosses d’esquadra estem cansats i cansades que se’ns infravalori?”, rondina el sindicat. 

El sindicat no amaga la seva indignació perquè “els mossos i les mosses garantirem la seguretat a les eleccions per 3 euros (bruts) l’hora treballada”. “I el pitjor és que encara algú, esperarà que els mossos i les mosses hàgim d’estar agraïts i agraïdes per aquesta misèria de compensació”, rebla el sindicat que es pregunta si “a ningú del Govern li cau la cara de vergonya?”. Així comparen la compensació amb els 190 euros que reben altres “actors electorals per la mateixa feina”. 

En definitiva, el sindicat reclama que el departament d’Interior “retorni el pressupost de les eleccions al Departament d’Economia i que es paguin íntegrament amb hores extraordinàries, totes les hores treballades”. “No fer-ho així, i en cas que finalment sigui aquesta misèria de  compensació la que es pagui, suposarà un nou maltractament a les persones que formen part de la segona institució millor valorada de Catalunya”, avisen.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FORA POOLICIA a febrer 02, 2021 | 12:15
    FORA POOLICIA febrer 02, 2021 | 12:15
    Ho teniu facil, plega de funcionari pega iaies,i posat a treballar de veritat.
  2. Icona del comentari de: Bertran a febrer 03, 2021 | 11:35
    Bertran febrer 03, 2021 | 11:35
    Us heu exposat molt en aquest context de crisis sanitària oi? Per favor... Sóc zelador i porto des del març tractant amb pacients covid, movilitzant-los contínuament, exposat a primera línia . Amb tot aquest temps, he cobrat un plus de 300 i pico d'euros nets. Només per l'estat d'alarma! És veu que la resta de temps no hi ha perill de contagi ... Si els cossos de l'estat cobren un plus de perillositat, nosaltres també l'hauríem de cobrar en aquest context. Estem esgotats psicològicament , i no per una jornada de 12 hores, per tot un any de sacrificis que no s'ha acabat pas i va per llarg. No podem més!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa