Santamaría ofereix “màxima generositat” a Casado

L'exvicepresidenta del govern espanyol obre la porta perquè Casado sigui el secretari general del PP

 

L’exvicepresidenta del govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría reitera la seva disposició a parlar amb Pablo Casado “des de la màxima generositat” per unir el partit i, en aquest sentit, ha apuntat que la secretaria general de la formació no té per què estar ocupada per una persona del seu equip. De fet, ha insistit que ella, com a guanyadora de la primera volta d’aquestes primàries, ha de treballar “per la unitat”.

 

“Jo sóc la llista més votada en un partit en què la defensa que governi la llista més votada forma part del nostre ADN. Sempre ho hem defensat. Per això, des de l’aval que dona ser la llista més votada, i ser-ho en la meitat de les circumscripcions, treballaré per la unitat”, assegura en unes decaracions a El Mundo.

En aquest sentit, ha apuntat en primer lloc a Pablo Casado, que li disputarà la Presidència en el congrés extraordinari de finals de juliol, però sense excloure les altres quatre candidatures que no han superat aquesta primera selecció. “Ell és qui afronta aquesta segona etapa de primàries però en les altres candidatures hi ha persones de molta vàlua i seria molt positiu integrar-les. Crec que un projecte transversal seria el que més reflectiria un partit tan gran com el PP “, ha defensat.

Nou comentari