Sánchez diu que si Torra no va a la reunió del 21 de desembre serà "la seva responsabilitat"

El Consell de Ministres no es farà a la delegació del govern espanyol a Barcelona per una qüestió d'espai
El president espanyol, Pedro Sánchez
El president espanyol, Pedro Sánchez | ACN

El president espanyol, Pedro Sánchez, manté la voluntat de reunir-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra, el 21 de desembre aprofitant la celebració del Consell de Ministres a Barcelona. "Mantinc la meva paraula", ha manifestat Sánchez en conversa informal amb els periodistes després de la celebració els 40 anys de la Constitució. A més, ha afegit que si no es produeix la reunió serà "responsabilitat" del president. "Si no em vol veure serà el seu problema", ha manifestat el president espanyol. La Moncloa vol repetir l'estructura del Consell de Ministres celebrat a l'octubre a Sevilla. Preveu que el pes dels acords siguin d'àmbit estatal però també hi haurà alguna mesura específica sobre Catalunya.

 

La reunió no se celebrarà a la delegació del govern espanyol a Barcelona per una qüestió d'espai. Fonts de la Moncloa, però, no han volgut desvetllar encara la ubicació de la reunió. Comentaris
La responsabilitat mes grossa es la de alliberar als dirigents inocents! El
En canvi la responsabilitat de Pedro Sanchez es alliberar als presos inocents encarcerats ( Que son uns quants)
Franc
El Pedro Sánchez ja fá com el Rajoy. Passa la culpa i la feina al altre per no saber com arreglar el marrón. Així es preparen els desastres politics. Mentres tingui el Borrell al Gobierno , no ferá res de bó i només enrrederá la troca política futura.
La provocació continua
En canvi venir precisament el 21 D a fer turisme ministerial provocador és la responsabilitat del Sanchez. I també és la seva responsabilitat que tot continui exactament igual, o pitjor, que amb el Rajoy. I si en Torra no té ganes de anar a prendre només un café i prou amb ell és comprensible.
JordiP
Si no té res a oferir, és lògic que ningú no tingui interés en reunir-se amb ell. Excepte potser l'Iceta, és clar. El jefe és el Jefe.
JordiP
Torra, el quasirei et convoca! Ja pots còrrer!
xup
Xanxes! amorrat al piló
Antoni Ferret
No us preocupeu gaire per les exigències d'aquesta gent, que sempre fan lo que els dona la gana.

envia el comentari