Sánchez promet la “devolució immediata” dels immigrants que han entrat a Ceuta

El president espanyol es desplaça aquest dimarts a la ciutat autònoma per mostrar "la determinació" del seu govern

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha promès aquest dimarts que el govern espanyol “serà ferm” per restablir “l’ordre” a Ceuta, on aquesta nit han passat la frontera més de 5.000 immigrants. L’executiu espanyol ha desplegat l’Exèrcit de matinada i Sánchez ha afirmat que procedirà a fer la “devolució immediata” dels immigrants d’acord amb els convenis subscrits amb Marroc. El president, que es desplaça aquest dimarts a Ceuta i també a Melilla, ha comparegut a Moncloa per advertir que el seu govern defensarà “sempre” i davant de qualsevol desafiament” amb “tots els mitjans necessaris” la “integritat territorial d’Espanya, les seves fronteres i la seguretat dels compatriotes”.

Segons Sánchez, el govern espanyol serà ferm qualsevol “desafiament, eventualitat o circumstància“, perquè “la integritat de Ceuta com a part de la nació espanyola, la seva seguretat i la tranquil·litat dels nostres compatriotes estan garantits pel govern d’Espanya amb tots els mitjans disponibles”.

Comentaris

  Vendetta 18/05/2021 8:53 pm
  Al final cacanya tindra la mida de andorra cacanya la preso dels pobles
  Vendetta 18/05/2021 8:51 pm
  El enemic del meu enemic es el meu amic cacanyols torneu lo robat sebta y melilla y las canarias son marrokinas
  OPEN ARMS, RACISME SANCHEZ 18/05/2021 7:43 pm
  OPEN ARMS amb el racista Sanchez. Qui paga mana, oi racistes?
   Vendetta 18/05/2021 8:52 pm
   Open arms a la preso traficants de esclaus
  UEF UNIO EUROPEA -AFRICANA, colonialisme franquista STOP JA!!! 18/05/2021 5:16 pm
  Ceuta,Melilla i Canaries son Africa i son del Marroc. PROU COLONIESESPAÑOLES, PROU FRANQUISME 9SOE.PODEMOS. Rufian fes alguna cosa contra el FRANQUISTA SANCHEZ DE FRANCO. UEF UNIO EUROPA -FRICANA, PUR FRANQUISME HITLETIÀ COLONIAL. FO4A COLONIES DE LA UEF
  ciutadà 18/05/2021 4:08 pm
  Magnífic!. _A veure si tornarem a presenciar el meravellós espectacle de quatre marroquins fent còrrer el "Glorioso Ejército Español". La cosa no te preu.

Nou comentari