Sánchez manté la incògnita sobre la seva presència a la taula del diàleg

El president del govern espanyol oferirà inversions a Catalunya

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, manté aquest diumenge la incògnita al voltant de la seva participació a la taula del diàleg amb el Govern. En una entrevista al diari El País, Sánchez respon que sempre ha manifestat que la seva disposició al diàleg és “total”. El president espanyol recorda que s’ha reunit amb Quim Torra, Pere Aragonès i amb la delegació del Govern que va anar a Madrid a una primera reunió. “El més important no és si hi vaig o no; el que és important és si hi ha avenços en aquesta taula, i això és quelcom en què ens hem d’esforçar tots”, sentencia.

Sánchez també comenta que el que posarà sobre la taula de diàleg “és quelcom públic, que és l’agenda de la retrobrada, on hi ha un conjunt d’inversions de finançament”. D’acord amb el govern espanyol, el seu oferiment “és en interès de Catalunya i del conjunt del país per aprofitar aquesta etapa de recuperació i modernització”. El president del govern espanyol manifesta, a més, que “Espanya no té cap problema amb Catalunya; qui té un problema és el propi independentisme amb la concepció plural de la societat catalana”.

Comentaris

  Ferran 05/09/2021 9:03 am
  Es habitual en los trileros....
  Apaña y vamono quillo 05/09/2021 10:08 am
  Hi vagi o no hi vagi en Sánchez tot es lo mateix repressio i mentides
  Ferran 05/09/2021 11:28 am
  El trilero mayor del reino de caspaÑastan, ha declarado (recogido por el Diario.es) que el Govern hace 15 años que está ensimismado. Hay que joderse¡¡¡ que dirían en mi pueblo. El RAE da tres acepciones, entre las cuales la primera es abstraerse, y la tercera envanecerse (ponerse vanidoso). Si va a asistir a la mesa de "nunca jamás" hay que ser cretino además de trilero para hacer afirmaciones de ese tipo. Pero ya se sabe que quien nace trilero muere trilero. O más finamente expresado: genio y figura hasta la sepultura.
  Tems de chorizos Ferrovials del carrer Mafia Calabresa 05/09/2021 12:10 pm
  A la mesita dels idiotes amb el junqueras n'hi ha prou, el molt cregut i honrat de Ferrovial sa

Nou comentari