Sànchez (JxCAT) crida a desconfiar de les enquestes: “Les carrega el diable”

El secretari general del partit demana lluitar contra l'abstenció el 14-F

El secretari general de JxCAT, Jordi Sánchez, ha advertit aquest dijous en un míting a Girona que “amb dades objectives a la mà” Laura Borràs guanyarà les eleccions el 14-F, però ha demanat no confiar-se. “Les enquestes les carrega el diable, les urnes les podem carregar nosaltres, homes i dones d’aquest país”, ha remarcat el pres polític.

Sánchez creu que JxCAT té la victòria “a tocar” i que hi ha “molts motius per estar esperançats”. Ara bé, ha demanat que es vagi a votar “massivament” diumenge i es convenci tothom de fer-ho per JxCAT.

“Si nosaltres no guanyem, tot serà molt més complicat del que ens imaginem”, ha pronosticat Sánchez. El secretari general del partit ha dit que “només Borràs és la garantia que hi hagi un govern independentista al país”. Així mateix, ha opinat que “hi ha altres formacions independentistes” i que “tots els vots són legítims”, però ha remarcat que “no tots seran útils quan comenci el recompte”. Per Sánchez, “només els vots que vagin a JxCAT i donin la majoria a Borràs ens permetran encarar el futur amb la il·lusió que tenim”.

El secretari general de JxCAT també ha denunciat la campanya del “tots junts contra Junts i contra Puigdemont i la futura presidenta Borràs” i ho ha vinculat al fet que “els fa por tot allò que té lideratge i energia”. “No ho tenim guanyat —ha agregat Sánchez—, si algú ens pot guanyar a nosaltres i pot derrotar Laura Borràs, i aquest el podem vèncer nosaltres, és el 155 i l’unionisme”.

Per Sánchez, el 14-F va d’“Illa o ella” i ha recordat que l’únic enemic de JxCAT és l’abstenció.

Comentaris

  Ramon 10/02/2021 8:14 pm
  Jo també ho he pensat, compatriota Jordi. Espanya-ERC tant poden fer trampa en un sentit, com en el sentit contrari. L'única seguretat que hem de tenir és la trampa.
   Juli Vert 10/02/2021 8:23 pm
   Si, ja tenim experiència amb la trampa del 1O: "Cree el ladrón que todos son de su condición" res, no hem donis les gràcies, una mica de cultura, per que obris els ulls al món real. saluttttt
    Ramon 10/02/2021 8:26 pm
    "No hem donis les gràcies, una mica de cultura" (sic).
  koli 10/02/2021 7:58 pm
  Botiflers, qui guanyara les ereccions de diumenge es la banca espanyola pq sou tant imbecils o traidors directament que no aneu junt tots plegats, des del FNC, l'Espot els zoofilics, els pirates, les meuques i xaperus, erc, junts... tothom i punt, si no guanya espanya botiflers!
  anto boti 10/02/2021 7:57 pm
  Botiflers, qui guanyara les ereccions de diumenge es la banca espanyola pq sou tant imbecils o traidors directament que no aneu junt tots plegats, des del FNC, l'Espot els zoofilics, els pirates, les meuques i xaperus, erc, junts... tothom i punt, si no guanya espanya botiflers!

Nou comentari