El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sánchez, sobre Joan Carles I: “No s’han de jutjar les institucions, sinó les persones”
  • CA

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha manifestat aquest dimarts el seu “absolut respecte” per la decisió de Joan Carles I de marxar d’Espanya. En una roda de premsa, el president socialista ha afirmat que “no s’han de jutjar les institucions, sinó les persones“. En una roda de premsa des del Palau de la Moncloa, ha celebrat que la Zarzuela hagi volgut “distanciar-se de les suposades conductes qüestionables i reprovables” del rei emèrit.

Segons Sánchez, l’Estat ha respost “de la manera que correspon en una democràcia vigorosa: els mitjans de comunicació han fet el seu paper denunciant les seves accions, els jutges i fiscals estan actuant, i la Casa Reial ha marcat distàncies amba questes conductes“. “Espanya necessita estabilitat i institucions robustes”, ha afegit el president espanyol.

Sánchez no ha volgut deixar clar a on es troba en aquests moments Joan Carles I, i també ha esquivat qualsevol pregunta dels periodistes sobre quin havia estat el seu paper i dels seus companys de govern en la negociació amb la Zarzuela sobre el futur del rei emèrit.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa