Sánchez diu que vol sumar els independentistes al seu projecte espanyol

Sánchez compara els seus pressupostos amb la vacuna de la covid-19 perquè diu que actuen contra la crisi econòmica

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha dit que a través de les polítiques que vol impulsar, pretén seduir l’independentisme i fer que “aquells que se senten aliens al projecte espanyol” acabin “incorporant-s’hi”. A més, el líder del PSOE ha aprofitat un discurs davant del seu partit per comparar els pressupostos generals de l’Estat que està tramitant el seu executiu al Congrés amb la vacuna de la Covid-19. El socialista ha considerat que els comptes contenen l’esperit “de la millor tradició socialista” i ha lloat els seus efectes. “La vacuna és a la crisi sanitària el que els pressupostos generals de l’Estat són a les crisis econòmica i social derivades de la sanitària. Els pressupostos són la millor vacuna contra el virus de la injustícia, la desocupació i la falta de creixement”, s’ha atrevit a dir, tot estenent la mà als “partits i agents socials” que vulguin donar suport a uns comptes que considera “necessaris per a Espanya”.

Per a Pedro Sánchez, ara són “temps d’inclusió” i per això ha fet una crida a la unitat al voltant dels pressupostos que presenta i que, segons ell, són “de país” i contemplen “la major inversió social de la història”. En aquest sentit, creu que “són un punt d’inflexió, una eina que canviarà el rumb del país per a bé”.

En el seu discurs, Sánchez ha intentat definir “l’Espanya que vol” el PSOE, repetint en diverses ocasions que vol “avançar en drets” i fer de l’ecologisme, la sostenibilitat, l’avenç empresarial i la cohesió social i territorial els pilars de la seva política. “Sempre hem estat a l’alçada en els moments necessaris, i ara també ho estarem”, ha dit, tot augurant “una legislatura llarga però fructífera”. També ha demanat per a Espanya una dreta política “civil, europea i no silvestre o trumpista com la que s’està veient ara”.   

“Regalar seguretat” per Nadal

Per últim, Sánchez ha defensat la política del seu govern per gestionar la pandèmia i ha lloat el pla de vacunació que prepara per a principis d’any. De la mateixa manera, ha demanat als ciutadans “prudència” durant les festes de Nadal. “Aquest Nadal, regalem seguretat als que estimem, per seguir tots junts en propers anys”, ha recomanat. 

Comentaris

    josep 14/12/2020 11:46 pm
    Sempre ha sigut imbècil aquest o si ha anat tornant amb els anys?
      josep 14/12/2020 11:46 pm
      Sempre ha sigut imbècil aquest o si ha anat tornant amb els anys?

Nou comentari