Sánchez demana "serenitat i normalitat" després de la detenció d'un home que el volia matar

El president del govern espanyol ha reivindicat la convivència, el valor de la paraula i el debat assossegat
El president espanyol, Pedro Sánchez
El president espanyol, Pedro Sánchez | ACN

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha demanat "serenitat, calma, normalitat i treball" després de la detenció d'un home de Terrassa que planejava matar-lo. En la seva intervenció en el marc de l'entrega dels premis Cepyme, Sánchez s'ha referit a aquesta qüestió i ha agraït la "bona feina" dels cossos i forces de seguretat de l'Estat. Així mateix, el president espanyol ha reivindicat "la convivència, el valor de la paraula i el debat assossegat de les idees" i ha insistit que el valor de la serenitat és important en la vida pública.

 

"El menys important avui és quin era l'objectiu, afortunadament hi ha molts professionals que treballen molt bé per avortar intencions com les que hem conegut avui. L'important avui és reivindicar els valors de la convivència, de la paraula, de la defensa assossegada de les idees i del valor de la serenitat", ha defensat Sánchez en la seva primera intervenció pública després de la detenció de l'home. 

 

  

Segons els Mossos d'Esquadra, el veí de Terrassa tenia una "clara intencionalitat" i "voluntat" de matar el president Sánchez. Havia expressat les seves intencions de "sacrificar-se per Espanya" a una xarxa social, tot coincidint amb l'anunci del govern espanyol d'exhumnar les restes del dictador Francisco Franco.

 Comentaris
Ingenus
Què deu ser més curiós titllar els mossos de cos de seguretat de l'Estat o dir que els bancs pagaran els impostos de les hipoteques?
ganxó
Eiiii sr. Pedro Sánchez: Els Mossos d'Esquadra. Els cossos i forces de l'estat, són els del seu costat, no del nostre. El nostre són el Mossos d'Esquadra Li queda clar ?.
Atticus
"Ha agraït la feina "dels cossos i forces de seguretat de l'Estat"... Que t'han salvat la vida els Mossos, Sánchez!!! Ni una menció? Mira que són desagraïts aquests rancis espanyols.
Carles Viñals Casado
Dons, aquet homa, dons, vulía asasiná al prasidén en Pera Sanches, dons, par que allibarará aviat, dons, als prasus pulitics, dons, en Jordi Cuchart, en Jordi Sanches, en Jordi Mayenti, en Rudrigu Llansa, esétera, esétera, dons, sulamén par aixó li vulía asasiná, dons
Quin país de tarats
RC
Entre la granada falsa de ayer y el franco tirador con mala puntería de hace dos meses los mass media llevan dos días sin hablar de los jueces banqueros. Bravo.
los frutos del régimen del 78
Es lo que pasa cuando un estado en que los dos principales partidos que formaban un tandem de pp/ppsoe muchíssimos años seguían fomentando catalanofóbia dando barra libre a los fachas neofranquistas y cuando ppsoe decide tocar franquismo y dedicar cuatro palabras "bonitas" a Catalunya es cuando los echos se les vuelvan en contra.
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu
Cap President estara mai prou protejido devant deUN FRANCOTIRAROR Que la apunta de lejos.El ejemplo mas claro KENEDI President dels Estats units Mucha escolta pero el ban matar.HOME TRANQUILITAT ,NO SER Cuan un home fuertemente armado TE VOL MATAR PEDRO SANCHEZ President ¿A este no le aplicareis La Ley Anti-Terrorista NI REVELION ,AMB TOTES LES ARMES QUE TENIA I LO QUE VOLIA FER ? ELS POLITICS CATALANS Estan a la Preso per una revelió sense armes Y Este tio QUE TENIA UN ARSENAL ..
Tempus fugit
La secta castellana que penja delborbó, és tant estúpida que genera putrefacció allà on toca, inclòs cintra ella mateixa. Cal que ens independitzem aviat. Ñ ja quasi és a terra i EU no tardarà. Naltros ja huriem de ser Estat Català abans no pasi.

envia el comentari