Sànchez (CUP) diu que la citació de Boya és "venjança"

Membres de la CUP acompanyen l'expresidenta parlamentària per la seva declaració davant el jutge Llarena
Mireia Boya arribant al Suprem
Mireia Boya arribant al Suprem | ACN

La diputada de la CUP Natàlia Sànchez ha manifestat aquest dimecres a les portes del Tribunal Suprem, on ha acudit a donar suport a l'expresidenta parlamentària d'aquesta formació, Mireia Boya, que la seva citació pel jutge instructor de la causa pel procés sobiranista Pablo Llarena constitueix una "venjança" i "l'única cosa que pretén és perseguir i silenciar tot un moviment que de forma democràtica i pacífica ha exercit el dret a l'autodeterminació". Sánchez ha agraït la presència de les desenes de persones que han acudit a donar suport a l'exdiputada.


 

Per a la diputada al Parlament, l'Estat espanyol "actua com un estat antidemocràtic i repressor que pretén fer por i desmobilitzar tot un moviment", per la qual cosa per la seva banda la resposta serà "continuar la lluita, continuar determinats cap a la construcció de la República i reivindicar totes i cadascuna de les accions que s'han fet tant en seu parlamentària com fora per exercir el dret a l'autodeterminació". Aquest procés judicial, segons Sánchez, és un "judici polític" que no té a veure amb un procediment judicial sinó amb "un acte de venjança cap a tot un moviment que ha mostrat la seva determinació de forma popular, democràtica i pacífica", segons ha insistit la diputada a les portes del tribunal.

Comentaris
Karlus
Tot el que fan aquests corruptes feixistes , és una venjança, ara nosaltres marxarem d'aquesta merda
Ramon
La declaració de Mireia Boya és coherent amb una estratègia que al meu parer va ser equivocada. També és coherent la posició de qui va baixar-se del tren perquè no hi veia condicions per tirar endavant però sense fer mal com van fer-lo Duran i Espadaler. La posició de Puigdemont és coherent a mitges però és l'últim que ens queda per mantenir l'esperança. I la posició d'ERC no hi ha per on agafar-la... llevat que l'objectiu no fos la independència sinó acabar amb Convergència.
una clara vangansa
simplamén par el fet da sé tan i tan supariós, dons
Fin i tot no pudrán
Tot i tot es una vangansa, simplamén par sé tan i tan supariós al rest del mon. sol par aixó, dons
ciutada de tabarnia
a la vall d'aran la majoria no es indepre oi boya ,el nostre president d albert boadella ja ha proposat un pacte federal tabarnia vall d'aran ho aceptara la perro flauta aquesta i els 4 imbecils sense dutxar amics seus, no es que m'importe molt, no pintan res son 4literalment hahaha, es nomes pe comprovar la seua qualitat democratica , la pudor de tots ells ja la coneixem, haha.

envia el comentari