El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sánchez afirma que els pressupostos són “socialdemocràcia de manual”
  • CA

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha defensat amb vehemència els pressupostos generals de l’Estat per al 2022 i els ha qualificat de “socialdemocràcia de manual”. “Aposten per l’ocupació, el creixement i també un repartiment just d’aquest creixement”, ha apuntat en l’obertura del 17è Congrés del PSOE d’Aragó. El president espanyol no ha desaprofitat l’ocasió per criticar la dreta i l’extrema dreta pel seu rebuig frontal als comptes. “Aquells que sempre estan en el no haurien de provar de dir sí algun dia, potser fins i tot el hi aniria millor”, ha ironitzat Sánchez.

El PP avisa de la “nova tanda de cessions” a ERC i Bildu

Per la seva banda, el vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Montesinos, ha carregat contra els pressupostos d’un Sánchez “entregat a Bildu i els separatistes”. “Les nostres 2.088 esmenes als comptes demostren que hi ha una altra forma de fer les coses”, ha justificat Montesinos en un acte del PP a Pamplona. De fet, el vicesecretari de comunicació popular ha advertit que els socis del govern espanyol “apugen constantment el preu de la legislatura i inclús amenacen i fan xantatge públicament al president”. “I què fa Sánchez? Abaixa el cap com a resposta per tal de seguir dormint un dia més a la Moncloa”, ha etzibat Montesinos, que considera molt probable que hi hagi una nova “tanda de cessions” a ERC i Bildu.

“Estem davant d’un compte enrere. Sánchez només es dedica a solucionar els problemes dels seus socis parlamentaris mentre mira cap a un altre costat quan es tracta de problemes reals de la ciutadania com la pujada de la llum o els problemes amb el gas”, ha retret el vicesecretari del PP.

Paral·lelament, Montesinos ha lamentat “el circ” que s’està produint amb la reforma laboral. “Avui guanya Yolanda Díaz, demà guanya Calviño, i així estaran dia rere dia mentre la situació de tots els espanyols empitjora i es posen en perill molts llocs de feina”, ha reflexionat en veu alta el vicesecretari de comunicació del PP, que ha finalitzat exigint al govern de PSOE-Podem que “deixi d’atacar unes comunitats autònomes del PP, que seguiran rebaixant els impostos i atraient inversors”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa