El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sàmper obre la porta a una possible cohabitació entre Trapero i Sallent
  • CA

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha obert la porta a una possible cohabitació entre el Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i l’actual comissari en cap, Eduard Sallent. “Això ho parlarem. Tots m’han demanat temps i s’ha de respectar“, ha afirmat aquest diumenge Sàmper als micròfons del ‘Via Lliure’ de Rac1. “Amb el major Trapero hem parlat moltes vegades, però no hem parlat de la restitució del seu càrrec, excepte el primer dia que vaig entrar com a conseller“, ha recordat Sàmper. “Amb el comissari en cap tinc una relació molt bona, no en tinc cap mena de queixa. La restitució del Major Trapero és un tema que, si es donés, no té res a veure amb la professionalitat de Sallent”, ha volgut deixar clar el titular d’Interior.

La relació amb el comissari en cap és diària, fluida i molt bona. No en tinc cap queixa“, ha precisat Sàmper. “Si es donés la restitució de Trapero en cap cas tindria a veure amb la professionalitat de Sallent”, ha insistit el conseller d’Interior, que ha reconegut que el comissari en cap no ha posat el seu càrrec a disposició. “Jo crec que no és necessari, és una qüestió personal”, ha defensat Sàmper, que sí ha avançat que la intendent Teresa Laplana ja ha manifestat la seva voluntat de reincorporar-se immediatament al seu lloc de feina. “Aquest és un tema que hem de solucionar de forma ràpida“, ha precisat el titular d’Interior, que ha conclòs lloant la figura del Major Trapero.

“Ha deixat petjada i va actuar de forma perfecta. És un professional que em mereix tot el respecte, per això jo li respecto el temps que m’ha demanat“, ha conclòs Sàmper.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa