Sàmper diu que a les protestes per Pablo Hasél es van sobrepassar “límits”

Denuncia la "violència gratuïta" contra agents de la policia

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha afirmat que els Mossos d’Esquadra no van intentar aturar “enlloc” les manifestacions contra l’empresonament de Pablo Hasél i que, per contra, es va produir “violència gratuïta” contra els agents. En roda de premsa, Sàmper ha condemnat “amb majúscula i en negreta” aquesta violència i ha afegit que “mai està emparada” en l’exercici de drets fonamentals. Ha reconegut “preocupació” pels fets i ha insistit que es van sobrepassar “límits”. El conseller ha recordat que el Tribunal Europeu de Drets Humans reconeix que una manifestació pot provocar molèsties i ha afegit: “El que va passar ahir no són molèsties“. De cara a les manifestacions convocades per aquest dimecres ha demanat “pau social”.

Comentaris

  Quim 17/02/2021 10:09 pm
  És la voluntat dels jutges.
  Àngel Drach 17/02/2021 9:44 pm
  Te raó, aquest senyor.. S'han sobrepassat límits. Una noia ha perdut un ull i els Mossos miren enlaire, tot xiulant. Inadmisible. Això és el que hauria de preocupar a aquest senyor. I, a part d'això, que en deu dir en Boadella de tot això? Seria interessant saber-ho, oi?
  LLARENA dPENA 17/02/2021 6:21 pm
  Només és el que els Mossos heu sembrat i potenciat. Aquests aldarulls son una vergonya per a tothom, peró especialment per a vosaltres, BRIMOS, ARROS i DEPARTAMENT D'INTERIOR DE LA GENE, per les vostres desgraciades pallisses a les protestes només si son indepes. Es el que heu sembrat i, malhauradament, aquesta és la vostre collita. En Buch ha deixat de ser el pitjor ministre cacatalà d'Interior atés que, en quatre dies, en Samper, tu mateix, ja l'has superat amb escreig.
  47
  34
  Respon
  Clara 17/02/2021 4:47 pm
  I què espereu ,anant tancant gent innocent
  47
  35
  Respon
  Martí 17/02/2021 3:53 pm
  Està bé commentar això. Pero posar a la presor aquest tio per a una canço també es sobrepassar el limit. I això també ho podria comentar, perque si marques una cosa i no la altra. La estas donan per valida.
  uno que vive en Tabarnia 17/02/2021 3:30 pm
  "Senyor Samper" segur que varen atravessar lineas vermelles? segur? les que cada dia travessen els jutges amb total impunitat, sentencian i preverican? els politics mentin i roban sense cap impunitat? amparan als lladres perque son dels seus? amparan a tots els cossos policials de les seves anomalies? voste diu que s,han atrevessat lineas vermelles?, pot ser tots els que os creie-ho els salvapatries os posseu devant d,un mirall, acoteu el cap i entomeo la culpa pertinent, la gent a dit PROU de tota aqueta total impunitat per els de d,alt i a pringar sempre el mateixos, de malviure perque gent com voste visqui a les llomades de la gent que os aguanta, penso que si vostes no cambian i començen a netejar la MERDA que teniu sota les catifes, aixo anira a mes, ja comence a ser hora que la gent exequi el cap i recuperi la dignitat i m,en al.legro
  Debacle nivell pro 17/02/2021 2:48 pm
  La cup con siempre ampara els violenta i DIU q la culpa de les destrosses es de la policía.... I amb aquests bolen formar govern.... Q deu ens qgafi confessats!!!
  fat boy 17/02/2021 2:02 pm
  Empresonar un tio per una canco. Aixo si que es ultrapassar tots els limits.
   Doctor Strangelove 17/02/2021 3:02 pm
   Nen gras, com pots ser tan "tarugo"? Doc.
    fat boy 17/02/2021 5:55 pm
    Exacte. I aixo que soc batxiller, com l'Einstein, i no com tu.
    uno que vive en Tabarnia 17/02/2021 3:18 pm
    vaja! el Doc allisonant, desde que vas treure el teu ego amb les carreretes teves no habia sentit tanta sapiencia desperdiciada, per dir el que dius millor que no correvoris la teva estulticia
   Ramon 17/02/2021 2:47 pm
   Tu fes-ne una ara defensant Mussolini en lloc de Stalin, fes-ne una defensant l'Holocaust en lloc del genocidi de la Banda dels Quatre, fes-ne una defensant un terrorisme de dretes, i els que van armar-la ahir tornarien a armar-la però per exigir-te la perpètua en lloc de només sis mesos.
  Ciutadà 17/02/2021 1:18 pm
  Síndrome d'Estocolm?
  16
  16
  Respon

Nou comentari