El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sàmper destaca la voluntat “d’autocrítica” d’Interior i dels Mossos
  • CA

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha assegurat aquest diumenge que la reunió amb els sindicats dels Mossos d’Esquadra ha servit per posar sobre la taula “l’autocrítica” que es fa des del cos i la “voluntat de millora” que comparteixen els agents i el Departament d’Interior. Sàmper ha dit en una roda de premsa posterior a la reunió que la trobada ha estat “positiva, franca, oberta i sincera”, i ha tornat a insistir que aquests dies als carrers d’està vivint una “violència extrema“.

El conseller ha explicat als representants dels Mossos que la seva intenció és que “qualsevol reforma del model d’ordre públic es porti al terreny del Parlament“. Segons Sàmper, és “possible i necessari” fer el debat i s’ha apuntat que “la policia no ha de fer res més que exercir el que l’entorn li demana, i aquest entorn considera que l’ordre públic s’ha de reformar“.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LLARENA dPENA a febrer 21, 2021 | 16:23
    LLARENA dPENA febrer 21, 2021 | 16:23
    Ho torno a repetir: Si en Buch ha estat el pitjor miistre d'interior de CAT de tota la vida, Samper, en quatre díes, l'ha superat amb escreix. Alhora que ha quedat molt evident la qualitat profesional de molts Mossos, principalment, els de BRIMO i ARRO, o si més no, dels seus comandaments, per aconseguir que deixin de ser una força majoritariament represora contra la ciutadania, en lloc de restar al seu servei.
    • Icona del comentari de: Caspanyol a febrer 21, 2021 | 17:12
      Caspanyol febrer 21, 2021 | 17:12
      No és veritat. fa quatre dies que hi és. A més en l'entravista a RAC1 a dit clarament que hi ha coses que no s'han fet bé i coses que cal millorar. Jo demano al govern català que hi hagi qui hi hagi cal expulsar del cos tots aquells Mossos que són racistes, violents i no preparats per ser una policia moderna, catalana i no caspanyola més. Cal fer molta formació als Mossos però també cal FER FORA i EXPULSAR la gent que no serveix per ser policia del segle 21 a Catalunya
  2. Icona del comentari de: jordi a febrer 21, 2021 | 17:10
    jordi febrer 21, 2021 | 17:10
    vregonyos La gent com en un entre pa i revent cops a dret i ha tort
  3. Icona del comentari de: uno que vive en Tabarnia a febrer 21, 2021 | 21:40
    uno que vive en Tabarnia febrer 21, 2021 | 21:40
    ui, si! tenen voluntat de autocritica, quins collons, neteja a fons fins el Trapero!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa