La tensió política a Madrid dinamita el debat electoral de RTVE

El conglomerat públic cancel·la el programa per l'"absència de diversos candidats"

RTVE ha anunciat que cancel·la el debat electoral del 29 d’abril amb els partits que concorren a l’Assemblea de Madrid. El conglomerat de mitjans públics estatal argumenta que pren aquesta decisió per l’absència de “diversos candidats”. La mesura ja s’ha comunicat a la Junta Electoral Provincial de Madrid. L’anul·lació es fa pública després que aquesta tarda ‘La Sexta’ hagi fet el mateix, per la negativa de Podem i Más Madrid de compartir espai amb Vox. Tot plegat després que aquest matí Pablo Iglesias hagi abandonat el plató de la Ser on se celebrava un debat amb els sis candidats perquè la cap de llista de Vox ha posat en dubte la veracitat de la carta amb amenaces de mort i dues bales que Iglesias va rebre ahir al Ministeri d’Interior.

Comentaris

  La Guineu sense Carasseta 24/04/2021 9:31 pm
  Iglesias es un matxo alfa que reforça el patriarcat patronalista, ¿On son els interesos dels ciutadans?. Si no tens cap proposta, no el presentes a les eleccions. Fes la volta al mon en bicicleta
  L'OBSERVADOR ASTORAT 24/04/2021 7:13 pm
  On està la dreta a Ñ ??, que es pugui "homologar" a la Dreta a Europa, no la veig enlloc. Pot ser el PSOE com a partit de Centre-Dreta? L'anomenada "Dreta Ñ", és un garbuix de "Partidos Esperpénticos", que van des de l'Extrema-Dreta-Feixista (Vox), el NeoFranquisme-Falangisme (C's) i la Dreta-Extrema-Franquista 2.0 (PP), i que són perfectament intercanviables ideològicament. Ñ IRREFORMABLE !!!!!
  ciutadà 24/04/2021 4:12 pm
  Typical Spanish
  Comun's,crostadrégimen78 24/04/2021 10:42 am
  España fascista IRREFORMABLE.
  Català 24/04/2021 7:47 am
  Typical Spanish
  Joanka 23/04/2021 8:56 pm
  con su pan se lo coman. Debieran de estar a gusto, al fin y al cabo todos son muy españoles y resuelven las cosas a la manera española.

Nou comentari