Sabrià veuria “una molt mala notícia” repetir eleccions però no ho descarta

El diputat d'ERC diu que les negociacions han fet "algun avenç"

El diputat i membre negociador de l’equip d’Esquerra Republicama Sergi Sabrià no ha descartat aquest dilluns que les dificultats per arribar a un acord amb Junts per Catalunya portin a una repetició d’eleccions. “Seria una molt mala notícia“, ha dit en declaracions al Matí de Catalunya Ràdio, tot i que des d’ERC sempre estan “preparats”, ha afegit. “Em semblaria molt trist que demà això no agafés forma”, ha conclòs.

Sabrià ha explicat que les negociacions entre Junts i els republicans han continuat aquest cap de setmana i que s’ha fet “algun avenç“. “Volem pensar que som una mica més a prop, però a aquesta hora no estem en condicions de dir que sí que serà investit Aragonès”, ha admès el dirigent republicà. “Continuarem treballant de cara a dimarts i si dimarts no pot ser, seguirem també”, ha insistit.

Sabrià ha admès que estan “encallats” en la direcció estratègica del procés independentista i ha confiat que un cop se superi aquest escull, les converses avançaran més ràpidament. Sobre el paper que ha de tenir el Consell per la República, Sabrià ha dit que durant aquest cap de setmana s’han intercanviat “papers”. Ha subratllat que en aquest organisme no tothom hi està representat i que “si ha d’exercir algun paper, que segurament és que sí, cal que sigui de tothom i no de part“. 

Comentaris

  afm 29/03/2021 8:36 pm
  Mas...Puigdemont....Sanchez...Turulll....Torra...Borràs...tots els cops votant la presidencia a CiU...Junts...JxCat durant gairebe 10 anys...i ara per primer cop que ERC guanya els altres NO volen. No hase falta desir nada mas...salut
  Ricard 29/03/2021 8:19 pm
  Els únics enemics són els castellanistes. El Haganah i l'Irgun van pugnar sempre, però també sempre van ser al mateix bàndol. Prenguem'ne nota.
  prou 29/03/2021 5:05 pm
  Ostres que sou patetics alguns comentaris, si es repeteixen eleccions JUNTS amb qui fara govern?????? sou tots una colla de ineptes i jo no soc de ERC. Pero no es pot tornar a governar desde fora
  Ton 29/03/2021 4:02 pm
  Ara bé, sería una bona notícia perdre't de vista definitivament d'aquesta formació política d'una vegada per totes. Fantasmes com tu, en sobren una pila.
  67
  10
  Respon
  Ramon 29/03/2021 3:42 pm
  Repetició d'eleccions, sí. Però no encara.
  Lluït 29/03/2021 2:20 pm
  Ercs n'han fet de l'alçada d'un campanar i al "capdavall del sac s'hi estan trobant totes les engrunes". Això de "repicar i anar a la Processó" tothom sap que és impossible. L'argumentari sofista-poètic de poc o gens de contingut que no consolida res, ja no enganya ningú. Per acabar-ho d'adobar, han posat un presidenciable tan gris que es confon amb la pròpia ombra. No té capacitat per si mateix i l'eixam que li xiuxiueja les orelles el formen jugadors d'estratègies quan el que es necessita són persones psicològicament sanes, preparades i intel·ligents, capaces de projectar el futur pel país..
  Sabrià, FANATIC ACOMPLEXAT 29/03/2021 1:52 pm
  Cada dia ting mes mania aquest home, es un holigan i un fanatic, si hi han noves eleccións, no tornare a votar ERC, votare Juns, nomes per tocar els collons al acomplexats de ERC
  Astriçd. 29/03/2021 12:39 pm
  Si JxCat i ERC volen anar a les eleccions espero que sàpiguen que aquesta vegada la gente no anirà a votar. Qué es quedarán sense cadires amb tanta partidisme. La gent està fins el gorro de vosaltres.
   nil 29/03/2021 4:09 pm
   parla per tu...jo sí que aniré a votar i votaré Junts
  Català 29/03/2021 12:31 pm
  Si teniu la grandíssima barra de repetir eleccions, amb mi no hi compteu
  Català 29/03/2021 12:31 pm
  Si teniu la grandíssima barra de repetir eleccions, amb mi no hi compteu
  Luna Barceló 29/03/2021 12:30 pm
  El Consell per la República penso que hauria de ser un equip d'assessorament amb persones de gran prestigi en tots els àmbits possibles (econòmics, culturals, socials, sanitaris, judicials, etc.) per tal d'arribar a la tant desitjada independència, o sigui a la República Catalana amb unes condicions optimes i sense menysprear ningú. Gent intel·ligent que no intenti boicotejar i que faci feina pel que tantes persones volem des de fa segles, comandar a ca nostra i ser econòmicament suficients, protegir la nostra llengua, la nostra terra en tots els sentits. El que NO volem és que hi hagi persones o grups de persones que vulguin aprofitar-se de les ganes que tenim de ser lliures per rebentar les bones intencions per aconseguir-ho. Si estimeu Catalunya sigueu responsables i prou de bajanades!
  jacqme de Montpeller 29/03/2021 12:21 pm
  El missatge d'avui del president Puigdemont hauria de servir per facilitar l'acord. Està disposat a no presidir el Consell per la República personalment. Ell no pot venir aquí a negociar, però considero que el Consell i la seva nova estructuració tal com proposa el president han de ser acceptables pel futur president de la Generalitat d'ERC.
  Mar Blau 29/03/2021 12:14 pm
  Sabrià I l'amargat. Fins a on escalarà? No crec que arribi enlloc per mèrits propis.
  ja n'hi ha prou 29/03/2021 12:13 pm
  Sí, molt mala notícia per vosaltres, que ni veurieu ni tocarieu el títol de MHP. I no us estaria mig. Me n'alegro. Aneu-vos venent a las Españas, que fareu la carrerota del Rufián.
  independència ja 29/03/2021 12:07 pm
  Doncs, ERC amagueu-vos ben lluny i ben fons, que us voti la vostra família, que jo votaré a JXCAT. i aquesta vegada han tret prou escons com per fer-se visibles malgrat continueu controlant tv3. Ah i fareu el gran favor a Catalunya, perquè no crec que Cs tregui ni un vot. Arrimadas, a la paperera, a l'escombreria de tones de plàstic groc que va llançar a la plaça ST. Jaume per embrutar les nostres institucions. Allí es trobarà a gust la montapollos, entre el groc i la femta. Ja friso. Eleccions definitives ja.
  fideli 29/03/2021 12:04 pm
  noves eleccions. res de pere's...

Nou comentari