El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sabrià insisteix: “Tothom sap que ningú té tants encausats com ERC”
  • CA

 

 

Una carta del president d’ERC i pres polític Oriol Junqueras llegida en l’obertura de la conferència nacional del partit va obrir la caixa dels trons entre les formacions independentistes. Junqueras assegurava que fou ERC qui al mes de juliol es va carregar la feina de l’1-O i alerta del “nacionalisme excloent”, una de les acusacions més habituals de l’unionisme al president Quim Torra. 

 

Lluny d’abaixar el to, ERC aquest matí ha reblat les paraules del líder de la formació. “El president Puigdemont va encarregar a Junqueras i Raül Romeva l’1-O i fins i tot hi va haver una crisi de Govern”, ha remarcat Sabrià. “L’1-O òbviament és de tothom, però en la prèvia hi va haver molta gent q se la va jugar molt i tothom sap q ningú té tants encausats com Esquerra”, ha sentenciat en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio. 

 

 

Així mateix, Sabrià ha puntualitzat que Junqueras “sempre ho ha explicat igual”. “La victòria passa per ser més i no descartar a ningú. A la República volem que hi sigui tothom. I el que hem d’evitar són discurs dels uns contra els altres. Ens fan més petits i tancats i no volem això”, ha afegit Sabrià per neutralitzar les acusacions tàcites a Torra de practicar “nacionalisme excloent”. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa