Sabater: “Reduir-ho tot a vandalisme és irresponsable i és tirar benzina al foc”

La candidata de la CUP diu que posar en risc una vida és un "límit" en els dos sentits

La candidata de la CUP i Guanyem, Dolors Sabater, ha afirmat que reduir-ho tot a vandalisme i escandalitzar-se per això és “irresponsable” i suposa “tirar benzina al foc”. En una entrevista a ‘Els Matins de TV3’, Sabater ha considerat que cal escandalitzar-se pel que provoca els aldarulls i no conformar-se amb el “postureig” de condemnar. Tot i això, ha assenyalat que posar en risc la vida és un “límit” en els dos sentits, tant si es crema una furgoneta amb una persona a dins com si es dispara a la cara amb una bala de foam. Sabater ha posat l’accent a les “violències” que es pateixen cada dia i ha assenyalat els desnonaments com a exemple: “No podem enlluernar-nos amb el foc dels aldarulls i hem de mirar què hi ha darrere”, ha afegit.

Sabater ha afirmat que és “hipocresia i irresponsable” fixar-se només en el “detall” d’uns vidres trencats i oblidar-se de la resta i ha instat a ser “seriosos” per veure què hi ha darrere el fum i el foc. Preguntada concretament per la furgoneta incendiada de la Guàrdia Urbana, ha dit que la violència que afecta la vida de les persones és una “línia” però que el que no pot ser és que tothom es fixi amb això quan hi ha altres violències” gravíssimes”.

“Primer acord” amb ERC

La candidata de la CUP i Guanyem celebra que s’hagi arribat a un “primer acord” amb ERC sobre les condicions que els anticapitalistes han posat sobre la taula per seguir negociant: una moratòria de les bales de foam, que la Brimo no vagi als desnonaments i retirar les acusacions de la Generalitat contra les persones que fan activisme. Segons Sabater, la setmana passada va acabar amb una “bona predisposició” d’ERC sobre aquestes qüestions i això permet seguir negociant. No ha concretat quan serà la pròxima reunió amb el partit de Pere Aragonès tot i que ha donat per fet que serà aquesta setmana.

Comentaris

  Una pregunta 01/03/2021 3:40 pm
  Sra,Sabater,como tiene el pelo tan blanco y el bigote aún le renegrea.
  uno que vive en Tabarnia 01/03/2021 3:35 pm
  aneu divagant, pero els verdades problemes els gireu la cara, no sigui que el establischment, tingui que ajupir el llom
  Joan Escup i Nada 01/03/2021 1:10 pm
  Aquesta dona és tonta o què????
  remigio III 01/03/2021 11:46 am
  Sembla que la CUP té més seny que qui té l'obligació detenir-ne. La pólvora no explota sense una guspira que l'inflame. I aquesta sols pot eixir d'un congrés que no compleix, les seues funcions. Hasél hauria de estar ja a casa. La resta d'exiliats i condemnats injustament a casa i Marchena davant un jutge decent i la resta de prevaricadors que ens han portat a aquest atzucac a la trena. Aquesta gentola ens està convertint en criminals. Sobre saquejos i altres destruccions: Que miren la història de certa policia que si dedica a provocar aquests comportaments. No és acceptable que un bomber pegue foc a bosc per trobar feina i, igual dic per a la policia. La justícia justa hauria d'exigir la devolució de tot el mal fet al Poble i, això inclou els diners gastats per agredir una República Catalana.
  Ricard 01/03/2021 11:42 am
  La CUP i els Comuns solen ser els reis de l'ambigüitat i la falta de compromís. Són decepcionants.
  Enquesta. 01/03/2021 10:58 am
  La CUP , o. IBEX 35
  Som-hi !! 01/03/2021 10:57 am
  A las barricadas !
  Ramon 01/03/2021 10:53 am
  Cada vegada que la nació catalana fa un intent de redreçament nacional es produeixen violentes revoltes d'esquerranismes radicals que o bé per si mateixes o bé mitjançant la reacció espanyola per posar-hi ordre es carreguen aquell intent. I quan una cosa succeeix vegada rere vegada és altament improbable que sigui casualitat. Però, atenció, que aquest patró es repetirà, corregit i augmentat, si mai aconseguíssim la independència. Espanya fins i tot llavors, atiarà violències "revolucionàries" amb objectiu reunionista. I no ho vegi, no coneix Espanya.
  Ramon 01/03/2021 10:36 am
  Que el Govern de la Generalitat depengui de la CUP és UN TRESOR per a Espanya.
  bs 01/03/2021 10:34 am
  amb aquests no es pot fer res de b0

Nou comentari