Sabater participa a una protesta contra Sàmper i la violència policial

Arran denuncia que la "vertadera violència són els desnonaments i el racisme"

Els joves de l’esquerra independentista d’Arran ha assegurat aquest divendres que la mobilització juvenil no s’aturarà fins que “caiguin” el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, “i tots els seus”, sense especificar en què s’hauria de traduir això. Arran ho diu en resposta al conseller, que va demanar-los que abandonessin la “violència” en les protestes posteriors a l’empresonament de Pablo Hasel. En una roda de premsa davant el Departament d’Interior en la qual ha participat la cap de llista de la CUP a les eleccions del 14-F Dolors Sabater, la portaveu d’Arran ha denunciat que la “vertadera violència és la brutalitat policial, els desnonaments i el racisme”. També ha afirmat que les protestes i els aldarulls es produeixen per “la precarietat i les vides de misèria que estan condemnats a viure el jovent”

Comentaris

  Jaume 05/03/2021 8:58 pm
  En una mentalitat infantil que els estalinistes aprofiten es normal que l energia es perdi cremant-ho tot i no en muntar una empreduria que desbanqui els poders actuals. Que l'estat mai t'hagi d'ajudar! Llibertat
  En fi 05/03/2021 8:34 pm
  Perroflautes nivell pro, i aixo ens ha de pagar les pensions....en fi....
  Doctor Strangelove 05/03/2021 7:44 pm
  Al tractorià, si vols tenir una vida digna, de jove esforça't , estudiant o treballant i tindràs una vida digna, com tota persona preparada té. Ara si ets un nini, o un paràsit hiperventilat, aleshores fot-t'he. Doc.
  Lleida 05/03/2021 7:06 pm
  Ser jove i està callat davant tantes injustícies i precarietat és difícil. Tenen i tenim dret a tenir una vida digna.
   Siempre con vosotros 05/03/2021 11:27 pm
   Y si les apetece algún día a trabajar también,que no es cosa de vivir siempre de papá o de las ayudas,o piensan jubilarse rompiendo escaparates y asaltando tiendas.
   Dolors Sabater .... 05/03/2021 9:00 pm
   .... jove no és. Adopta postura, encara que molt contradictòria.

Nou comentari