Sabater crida a un “nou cicle” després del pacte CUP-Guanyem: “Podem demostrar que podem governar”

Els anticapitalistes presenten candidatura amb Riera, Reguant, Estrada (Tarragona), Juvillà (Lleida) i Cornellà (Girona)

Dolors Sabater, que serà la cap de llista de la CUP a Barcelona després de l’entesa dels anticapitalistes amb Guanyem, ha cridat a un “nou cicle”. Ho ha dit en l’acte que els anticapitalistes han celebrat aquest dijous per a presentar les candidatures de cara al 14-F. “Ens volen fer fora, perquè fem nosa, i per això ens fem més fortes. Perquè podem demostrar que podem gestionar i que podem governar, que podem influir en la política de les institucions”, ha animat Sabater. “Ho hem fet a molts municipis i ho podem fer també a la Generalitat”, ha continuat. Sabater ha dit que amb la CUP es revertirà “la legislatura fallida” i ha celebrat, amb l’aliança entre el seu espai i els anticapitalistes, que s’han “trencat les costures dels partits”.

La CUP ha celebrat l’acte de presentació de candidatures al Parc de l’Espanya Industrial, a Barcelona, on han participat els caps de llista per Tarragona, Laia Estrada, Lleida, Pau Juvillà, Girona, Dani Cornellà. També altres membres de les llistes, com Carles Riera, que ocuparà el número 2 per Barcelona, o Eulàlia Reguant, al número 3.

Nou comentari