Rufián defineix SCC com "l'extrema dreta reaccionària"

El diputat d'ERC a Madrid creu que "encara que els seus posicionaments siguin antidemocràtics, tenen dret a manifestar-se"
Rufián en un acte d'ERC | Europa Press

 

Una manifestació impulsada per l’entitat Societat Civil Catalana ha recorregut el centre de Barcelona sota el lema ‘Aturem el cop separatista. Per la democràcia, la llibertat i la convivència’. Amb sortida de la plaça d’Urquinaona i arribada a la plaça de Sant Jaume –davant del Palau de la Generalitat-, la mobilització unionista, que ha aplegat unes 6.000 persones segons la Guàrdia Urbana, ha carregat contra un procés sobiranista que “posa en risc la pau social” i que planteja “un escenari de conflicte per la declaració unilateral d’independència”.

 

 

Davant d'aquesta concentració, el portaveu adjunt d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha assegurat que "l'extrema dreta absolutament reaccionària que representa Societat Civil Catalana (SCC) també té dret a manifestar els seus posicionaments encara que siguin absolutament antidemocràtics". En resposta a C's, que ha demanat en la manifestació que el Govern es dissolgui i convoqui eleccions, ha defensat: "No estem aquí per convocar ni per guanyar unes eleccions autonòmiques sinó per guanyar un país".


  

  

"Estem per complir amb el mandat de fer el referèndum i ho farem entre tots els demòcrates", ha afegit el republicà, que ha defensat el procés independentista com una oportunitat per canviar les coses. Així mateix, ha rebutjat que se'ls titlli de nacionalistes: "Nosaltres no som nacionalistes, els nacionalistes són els que no ens deixen votar"
Comentaris
Si el que volen ès aturar l'independència
ès molt senzill: que votin NO, El problema ès que per aquesta gent, votar, encara que sigui votar NO ès quelcom que no cap en el seu marc mental d' extrema dreta franquista i ultramontana.
@Si...
Més aviat crec que no volen deixar votar perquè es veuen perdedors i la millor forma de no perdre un partit és no deixant fer-ho.
pepita
que tonteria¡ el insulto el arguento del que carece de argumentos¡
SCC = feixistes
Es podria registrar un nom com "sociedad civil espanyola", Ho dubto, perque aquí a catalunya si? Perque parlen en nom de tota la societat?
Ramon
"Extrema dreta"? Però si són socialistes! Això de no gosar enfrontar-se a Espanya sense primer etiquetar-la com d'extrema dreta, com franquista o com feixista, ratlla ja la pertorbació. Tant costa, entendre que lluitem contra Espanya en general perquè és Espanya en general la que nega la nació catalana i vol castellanitzar-la o sigui exterminar-la?
Carles
Socialistes els de C's?????? Cert que al principi van tontejar amb la idea de categoritzar-se en la socialdemocràcia però ho van abandonar (suposo que la realitat de la seva praxi els va fer veure que ningú no s'ho creuria). Ara se les donen de liberals, cosa també discutible. Els seus orígens en certe idees franquistes sön evidents.
Trasca
L'anterior president de SCC, Josep Ramon Bosch tenia comptes amb multitudinaris comentaris xenòfobs, nazis, antisemites i supremacistes. Insultava i feia apologia del nazisme. Com va arribar a ocupar aquest lloc? evidentment pel que diu Rufián.
Trasca
Josep Ramon Bosch també penjava vídeos a la ret d'apologia del nazisme. SCC oculta el seu tarannà.
Trasca
Per aquestes tendències d'extrema dreta els socialistes no van voler participar oficialment a les seves manifestacions.
Trasca
Encara que ja coneixem al PSC-PSOE que vol mantenir simbologia franquista, com A.Ros. O com quan van matar i tortura a gent amb diner públic amb el cas GAL. Per això van anar a presó els ministres del PSOE Barrionuevo i Rafael Vera, per terrorisme d'estat.
Trasca
Per aquest motiu volem la independència el socialisme que ofereix Espanya està totalment vinculat amb el franquisme i és tan nacionalista com el PP. Recordem com el periodista Xavier Vinader es va haver d'exiliar per denunciar els vincles entre l'estat i els grups paramilitars. Governava PSOE.
Je-Sí-Cat.
L'independentisme no lluita contra Espanya. Com bé enuncia el nom lluita per la independència. No ens definim contra res sinó a favor de la independència. És una proposta sempre en positiu per aconseguir uns objectius que millorin les nostres vides.
Gab.
SCC no tiene propuestas siempre es en contra, para decir no. Y sempre en contra de todo aquello que propone o quiere la sociedad civil catalana real, especialmente votar en un referendum vinculante.
PIU
Recomano llegir el llibre de Jordi Borràs: Desmuntant Societat Civil Catalana. On va explicant els vincles polítics, econòmics, socials entre l'entitat i l'extrema dreta. Un exemple rigorós de periodisme d'investigació.
Bacoretta
Trasca, ho creus aixó que dius?. Pepita, Pepito, no insultes la inteligencia ,si vos plau?
Trasca @ Bacoretta
No és que ho cregui, és que ho sé. Pots buscar les denuncies, judicis i querelles oficials que té aquest home. Busca a la pàgina oficial de DRETS.Cat. esbrina qui és què havia fet l'advocat d'aquest home. Qui era el padrí de bodes de Fuster Fabra, llegeix al Borràs. Esbrina d'on treuen els diners SCC, la opacitat dels seus comptes. Busca l'acta fundacional i busca les tendències polítiques dels seus fundadors, la majoria d'ultradreta. Busca pàgines oficials.
Trasca @ Bacoretta
En quant al cas GAL i el cas Vinader són flagrants i de domini públic! també és fàcil informar-se d'aquests 2 casos.
aviat
aqueeya exyrema dreta aviat podtà votar No al referèndum. Què més volen?
2017
El insulto el argumento del que carece de argumentos. Además enunciar. Ole ole ole

envia el comentari