Rufián acusa de "cínics i carcellers" els qui celebren els 40 anys de la "farsa de la Constitució"

El diputat d'ERC al Congrés diu que "ser independentista i republicà és ser antifeixista"

 

El diputat d'ERC la Congrés de Diputats Gabriel Rufián ha afirmat aquest dijous que "els qui estan celebrant els 40 anys de la farsa de la Constitució i l'article 155 són uns cínics i uns carcellers". En un acte de la campanya 'Ciutats Republicanes, ciutats de progrés' a Mataró, Rufián també ha carregat contra l'extrema dreta espanyola i ha assegurat que "dir la veritat és dir-li a Abascal que ens tindrà davant perquè ser independentista i republicà és ser antifeixista". En l'acte, també hi ha intervingut la portaveu i diputada al Parlament Malalta Vilalta, que ha llegit una carta d'Oriol Junqueras en la què ha assenyalat que "si aspirem a una victòria absoluta hem de representar al conjunt del nostre país, sumar i sumar, i això exigeix seduir i convèncer, perseverar".

 

Per la seva banda, la diputada al Parlament Najat Driouech ha recordat l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell, i ha destacat el paper de les dones per millorar la societat, mentre que el regidor a l'Ajuntament de Sabadell Gabriel Fernández ha subratllat la importància de les polítiques socials per cohesionar un país.

 

 

El pròxim acte de la campanya 'Ciutats Republicanes, ciutats de progrés' se celebrarà el pròxim 13 de gener a Sant Vicenç dels Horts.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?