Rufián acusa Cs de "macarranisme"

Qualifica com a "bona notícia" que els diputats d'ERC responguessin al partit taronja al Parlament
El portaveu adjunt d'ERC, Gabriel Rufián
El portaveu adjunt d'ERC, Gabriel Rufián | ACN

El portaveu adjunt d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, considera que és una "bona notícia respondre al macarrisme de Ciutadans" després de la picabaralla entre el republicà Ruben Wagensberg i el portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, aquest divendres al Parlament. Rufián ha assegurat que tots els diputats independentistes a Madrid estan acostumats "a la barra lliure de PP, d'una part del PSOE i de Cs" pels constants "insults i difamacions". D'altra banda, el republicà ha retret al president espanyol, Pedro Sánchez, que el seu partit ja va fer "el gest" quan va votar la moció de censura que va portar al socialista a la presidència. Per això, Rufián ha avisat que la postura d'ERC seguirà contrària als pressupostos generals.

Comentaris
Un partit inepte sols fundat pe fer enfrontaments contra Catalunya , xusma caspanyola
Es qie al Carrizosa, no se li pot dir mes clar el que es! Un macarra barriobajero, com la majoria dels components de c's, si es que ho porta escrit a la cara!
Doncs si veus clar que són i actuen com a macarres
Posa les piles al teu company de partit, honorable Torrent, per tal que faci respectar tothom. No té lògica que hagi demanat respecte "a tothom per igual",quan són sempre els mateixos que es pixen en els demés. Començant pel fet que li diuen Sr. Torrent, en comptes de sr.President. I ell va tolerant i,com a molt, demana respecte de manera genèrica. Que us passa? Per què punyetes seguiu ocupant càrrecs si teniu por de la responsabilitat que comporten?
ramonrt
Els salvatges provocadors del ramat Ribera, Arrimaditas, CarroÑoza, Espada, etc. etc. només viuen per crear conflictes intentant desestabilitzar a la gent normal que viu a catalunya i que se senten catalans, no com els Cs i els degenerats indecents que els segueuxen. Son xarnegada española plens d'odi.
T4
Solució. Al.primer insult en la tribuna parlamentària. Torrent mana a turar el discurs i demanar perdó. Si no ho fan o insisteixen, expulsats.
El macarra Rufián sabe lo que dice
Porque de macarrismo entiende Rufián un rato de tanto practicar. Menos lobos caperucito macarrita.
@T4
Primer cal deixar clar què seria un insult per a Torrent. En general alguns diputats del PdeCat, ERC i la CUP estarien sempre fora del parlament.
El filósofo Rufián ladra, luego cabalgamos.
Goofrel
Creia que els de Ciudadanos eren uns falangistes (Campuzano dixit). Però atès el nivell intel·lectual exhibit, potser si que macarres i justet
...TIO PEPE...
...GABRIEL RUFIAN...TRAICIONANDO A TUS ANTEPASADOS...ESCUPIENDO EN SU TUMBA...SI TUS ABUELOS LEVANTARAN LA CABEZA...QUE VERGUENZA...QUE PENA...

envia el comentari