Rovira vol un “lideratge col·lectiu” de l’independentisme i acordar el paper de Puigdemont

La secretària general d'ERC demana "abandonar els retrets" i mirar cap al futur per refer confiances

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha defensat que cal construir un “lideratge compartit” de l’independentisme i recuperar espais per treballar conjuntament. “Si no, no avançarem”, ha avisat en una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’. D’aquesta manera, ha fet referència a l’escull que encalla les negociacions entre ERC i JxCat: el Consell per la República. Segons Rovira, cal un acord sobre què té ganes d’aportar Carles Puigdemont “amb màxima generositat per construir un lideratge col·lectiu” i ha subratllat que el projecte independentista té una “‘pluralitat immensa“. Rovira ha fet una crida a “abandonar retrets” i mirar cap al futur per refer les confiances amb “voluntat i actitud”.

Comentaris

  LlunyDeCat 25/03/2021 2:05 pm
  Tants anys lluny de CAT i encara no puc pas entendre per què accepteu els comentaris dels Ocupants i Colons Espanyols que els escriuen en Espanyol, llengua imposada pel terror militar espanyol des de fa més de 300 anys. MAI no assolireu la Independència. Mentre els Sud Catalans menyspreïn llur pròpia llengua i adoptin la llengua dels Amos Espanyols és impossible independitzar-se'n. Psicològicament els Sud Catalans accepten el domini dels Amos Espanyols principalment a través de la llengua. I com els cretins que teniu com a líders independentistes no volen pas - ni mai van voler-ho - enfrontar-se als Amos, MAI utilitzaran la llengua com a eina letal contra els Ocupants. Imagineu els Sud Catalans boicotant massivament la llengua dels Amos.
  Suis/català 25/03/2021 1:12 pm
  Ridícul de parlar de lideratge compartit......... com si això no hagués estat així fins ara. Ai, NO que el Sr. Comin el partit li ha girat l’esquena. El CxP només serà vàlid el dia que a dintre hi hagin “infiltrats” del Gobierno al igual que el futur Govern de la Generalitat . Deu n’hi do el que hem d’aguantar els independentistes ¡¡¡¡ MHP Puigdemont no el deixarem mai sol.
  africanus 25/03/2021 12:07 pm
  Marta Rovira , no has hecho nada de nada , a diferencia del M.H.P. Puigdemont , consellers Comín , Ponsati y Puig , los cuales han llevado , peleado, sufrido lo indecible por mantener el 1-O , ¿y tú?. al igual que Anna Gabriel , por no mencionar a M. Serret . Poco cuentas de la cara de "gi..." que pusiste ,cuando el 27-O tras la proclamación de la República y asistir al primer govern de la Generalitat , tu jefe , O. Junqueras se había ido a su casa !!!, os dejó a todos tirados !! imposible activar la operació Castell , !! ya no recuerdas nada , y ahora quieres volver a la autonomía de mierda , poltronas y pedir clemencia a tu rey .. !!! os habeis abstenido de declarar a felipe uve/palito persona non grata !!!!. en fin, voy por el almax ..
   Anònim 25/03/2021 12:52 pm
   Si, tómatelo,que tú acumulas mucho odio en tu interior,no creo que el Almax te funcione.
    hip hip hip 25/03/2021 3:16 pm
    os lo recomiendo , almax con wisky esta de muerte !!!
  Doctor Strangelove 25/03/2021 11:57 am
  Quina vividora aquesta també. En fi, mestres hi hagi "tarugos" que paguin, a ella i al batxiller de Waterloo ja els hi va bé. I perdó, que em deixava als seus bufons! Doc.
  LlunyDeCat 25/03/2021 11:16 am
  La foto és des de l'Île Rousseau a Genève. Millor que resti a GE-CH.

Nou comentari