Rovira anima ERC a obviar el “soroll” de JxCat en la gestió de la pandèmia

La secretària general dels republicans defensa utilitzar "tots els instruments necessaris", com l'estat d'alarma, per afrontar la crisi

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha animat el partit a obviar el “soroll” i la “política de baixa volada” de JxCat amb les seves crítiques als republicans en la gestió de la pandèmia. Amb una crítica velada, Rovira ha animat a pensar en la gent “quan el company que t’hauria d’ajudar prefereix fer tuits, declaracions o animar l’expert o científic discordant a opinar públicament, o aprofitar el moment per titllar-vos d’autonomista, tecnòcrata o fins i tot incompetent“. “Quan tot el soroll sigui dit i fet per fer una política de baixa volada i per qui d’aquest moment difícil també en vulgui treure rèdit polític, repetiu-vos que som aquí per ajudar la gent”, ha arengat en la seva intervenció al Consell Nacional del partit.

L’endemà que el Govern hagi acordat demanat al govern espanyol aplicar l’estat d’alarma amb un “comandament únic” a Catalunya, Rovira ha defensat fer ús de “tots els instruments” que siguin necessaris per afrontar aquesta crisi. “Sapiguem aprofitar les eines es diguin com es diguin i vinguin d’on vinguin”, ha continuat Rovira, que ha defensat que aquest règim, amb la Generalitat mantenint competències, “evitarà les ingerències judicials o polítiques” de la primera onada.

Nou comentari