Roldán recomana “autocrítica” als partits independentistes

L'exCs i número 2 del PPC el 14-F creu que els "indults" dels presos es tradueixen en "impunitat"

Lorena Roldán, fins fa poc membre de la direcció de Ciutadans i ara número 2 del PPC el 14-F, ha recomanat als partits independentistes que facin “autocrítica” i els ha acusat d’haver desconnectat dels problemes reals de la ciutadania. Així ho ha dit en una entrevista a ‘RTVE’, on també ha carregat contra els indults dels presos. “Indultar o amnistiar persones que estan a la presó per haver comès delictes greus es tradueix en impunitat”, ha assegurat. Roldán ha acusat el procés independentista d’haver portat “decadència” a Catalunya, i ha subratllat que els pròxims comicis del 14-F han de servir per teixir un pacte “constitucionalista” que sigui “el més ample possible”. En aquest sentit, la número 2 dels populars no tanca la porta a pactar amb altres forces, com Cs o Vox – en el cas que entrin com a grup al Parlament- per buscar “allò que els uneix”. Si bé ha defensat que el projecte del PPC és el que millor ho aglutina tot, creu que és el moment de fer una oposició “ferma” al partit de Pedro Sánchez, començant per Catalunya. “Si dividim el constitucionalisme, s’enforteix el separatisme”, ha reblat.

Tot i això, Roldán s’ha mostrat convençuda que buscar acords amb els socialistes no és una opció, ja que considera que el seu candidat, Salvador Illa, “s’està fregant les mans” per fer un possible tripartit amb ERC. “És la mateixa estratègia que va seguir Sánchez i seria una opció molt equivocada”, ha assegurat.

Comentaris

  GAVANENC 10/01/2021 12:06 pm
  Comença per tu. Montapollos 2.0
  N'hi ha que neixen estrellats 10/01/2021 11:57 am
  Se li han pujat els fums a la nova pepera, perquè de fatxa, antidemòcrata i sobretot anticatalana, no ho deixarà de ser mai
  celdoni 10/01/2021 11:50 am
  L política nyola (i d retruc l catalana, xq sembla q TOTS els nostres polítics s'hi troben d'allò més bé, sent maltractats x els nyols, q no els volen treure d Catalanya) és un femer. La trajectoria d aquesta dona en poc temps, estat una mostra d qui són aquests vividors, q es fan dir polítics nyols i/o catalans. Els partits a ñ, són empreses d col.locació molt ben remurades a més, quan (a cops d colze amb altres companys q volen el mateix q tu) t'hi pots fer un lloc, en breu hi poden col.locar A DIT, tota l parentel.la, amistats i "ligues" q vulguin..i quan els retiren o s'ha jubilen, tenen les famoses portes giratories....vaja "UN XOTLLO" .....i és el Poble (tant els catalans com els nyols) qui paga tots aquests abusos d poder
  el verdugo del Cid 10/01/2021 11:45 am
  La gran meretriu de Babilònia 'recomana “autocrítica” ', i té raó: cal que els partits indepes es deixin d'hòsties i reconeguin -tots- que l'únic camí és l'unilateral i que, per desfer-se d'una escòria de país com merdespaÑistán, paga la pena qualsevol preu. Menys "diàleg" - de sords- i menys fer el paperina: cal demostrar a Madrid que farem el que calgui per a ser independents -sense limitacions de cap mena- i que ens endurem per davant tot allò que es posi en el nostre camí. Visca la Terra! Lliure!
  Ton 10/01/2021 10:43 am
  Les escombraries ja comencen a vomitar que és el seu cavall de batalla. Fàstic de personatge.
  jacqme de Montpeller 10/01/2021 10:00 am
  És increïble la cara de ciment d'aquesta dona. Viu d'imaginacions, resultat de que no entén res del món que l'envolta. Com pot donar "instruccions"?. A més a més, el que pensa que cal fer amb els presos polítics és un indecència pròpia d'una mala persona.
  663
  1
  Respon
  L'OBSERVADOR ASTORAT 10/01/2021 9:53 am
  Lorena Roldán: / Participant "amb barretina" a la manifestació Independentista de la Via Catalana de l'any 2013, fins fa poc membre de la direcció de Ciutadans (C's) i actualment número 2 del PPC per les eleccions del 14-F./ Resulta que demana "autocrítica" als partits Independentistes. "Consejos vendo que para mí no tengo".
  Joan T. 10/01/2021 9:47 am
  Ep! Alto! Pareu màquines i escolteu l'oracle! De la Via Catalana al PP passant per C's "No hay mas preguntas señoría"
  JordiP 10/01/2021 9:45 am
  Segurament,el primer partit que necessita exercir l'autocrítica és el teu, Lorenita guapa. Tant l'antic com el nou. I tú, especialment, necessites una bona sessió d'autocrítica a fons, revisant la teva trajectòria, els teus shows (fotocòpies dels pollos de la Inés) i les teves intervencions al Parlament i intervencions a la premsa. No quedes massa ben parada, Lorena, filla, donant tombs pel mercat de vots. Malament anem.

Nou comentari