Roldán diu que no és “il·legal” tenir en nòmina del partit un membre de la JEC

La líder de Cs assegura que “és una cortina de fum del separatisme” i insisteix que allò important és que Torra està inhabilitat

La líder de Ciutadans al Parlament, Lorena Roldán, ha sortit al pas de les informacions que apunten que Cs tenia en nòmina un membre de la JEC –Andrés Betancor- tot i que la llei ho prohibeix: “És una cortina de fum dels separatistes, que deixin treballar la JEC”, ha dit Roldán, que en cap cas no ha negat que la informació sigui certa, i s’ha limitat a insistir que la realitat és que el president Torra està inhabilitat. “Que deixin d’intoxicar amb aquestes notícies, que és un tema que ja va treure Puigdemont i la justícia li va dir que aquí no hi havia cas”.  Roldán ha dit que “no seria il·legal una relació de Bentancor amb Cs”, i ha sentenciat: “Desconec els detalls d’aquesta relació, però en tot cas “no és il·legal”. Ara bé, Puigdemont no va denunciar Bentancor per cobrar una nòmina del partit, sinó per prevaricació. La líder de Cs denuncia que “el separatisme vol posar en qüestió la imparcialitat de la JEC”, defugint totes les preguntes del periodista de Diario.es, que ha fet pública la informació en qüestió. Roldán ha insistit que “desconeix els termes d’aquesta possible relació”, i atribueix a Torra la manipulació de la informació. 

Per altra banda, Roldán ha valorat la primera reunió de la taula de diàleg entre la Generalitat i l’Estat: “Ahir vam veure amb vergonya com el senyor Sánchez seguia al peu de la lletra el guió separatista i rebia Torra amb honors d’Estat com si fos una cimera entre dos països sobirans. No vam veure una taula de negociació per resoldre els problemes dels catalans, sinó una taula de xantatge per negociar privilegis per als separatistes”. També ha remarcat que, com a líder del “primer partit de Catalunya”, vol denunciar que “Sánchez va regalar al separatisme la imatge que volia, un Torra rehabilitat tot i estat inhabilitat i condemnat per la justícia. Sánchez està legitimant un president condemnat”. I Roldán li ha volgut recordar al president Espanyol que el TC ha admès a tràmit un recurs contra la Mesa del Parlament per impedir que “Cs pugui representar a més d’un milió de catalans”.

Nou comentari