El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera: “Vull ser el president per a quasi tots, als que volen liquidar el país ni aigua”
  • CA

 

 

El candidat de Cs a la presidència del govern espanyol, Albert Rivera, promet “retornar” l’Estat a Catalunya si governa a partir del 28-A i avisa l’independentisme que “Catalunya no és el seu mas”. Rivera ha presentat batalla contra els que volen “dividir” i assegura que si arriba a Moncloa serà president “per a quasi tots” els espanyols. El líder de Cs assegura que no cedirà al “xantatge” independentista: “Als que volen liquidar el país no els hi donarem ni aigua”. Rivera promet que, per fer-ho, s’agafarà a qualsevol opció que li permeti l’aritmètica postelectoral per fer fora Pedro Sánchez: “Si hi ha un sol escó més, ho faré” perquè és una “emergència nacional” impulsar un canvi a la presidència.

 

En relació a Catalunya, Rivera ha criticat que PP i PSOE hagin desaparegut en les darreres quatre dècades de terres catalanes i crida a “independitzar-se” dels independentistes perquè l’Estat no estigui “en mans de hooligans”. Rivera ha recomanat “votar Sánchez” a qui no li agradi aquest plantejament i ha intentat sumar al seu voltant tot el vot constitucionalista.

 

“Aquest país necessita un president que els uneixi, no que els divideixi”, ha etzibat Rivera, que ha fet servir l’eslògan de campanya del mateix Pedro Sánchez per demanar enviar-lo a l’oposició: “Fes que passi aviat. Fora!”. Rivera diu que d’altra manera, Espanya quedarà “estancada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa