Rivera: "Tancaria TV3 perquè ja hi ha molts canals"

El líder de Ciutadans diu que "dels 2.000 treballadors que té TVC, en reorganitzaria els funcionaris públics i els que no que cobrin la indemnització corresponent"

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha declarat, el dia després de l'anunci de pròrroga pressupostària del govern d'Artur Mas, que no veuria amb mals ulls el tancament de TV3, ja que segons ell, "tenim molts canals". Rivera no entén que la televisió pública catalana sigui una "línia vermella" pel govern, ja que per al líder de C's no és cap prioritat. Si es tanqués TV3, Rivera ha dit que "dels 2.000 treballadors que té TVC, en reorganitzaria els funcionaris públics i els que no que cobrin la indemnització corresponent", ha declarat en una tertúlia al programa 'Al rojo vivo' de 'La Sexta'.

"No es poden suprimir els consells comarcals, ni les sis televisions públiques, ni les subvencions dels mitjans amics del govern; tot això són línies vermelles", ha criticat Rivera, qui ha afegit que "els consells comarcals suposen una despesa de 580 milions d'euros i la televisió pública a Catalunya té un cost de 300 milions per a l'erari públic", ha afegit. "I que després filin prim per a 500 persones grans, durant dos mesos, per estalviar-se la partida....", ha lamentat el president de C's en referència a la partida pressupostària prorrogada recentment.

Situats en l'escenari d'un hipotètic tancament de TV3, Rivera ha declarat que ell faria que "els 2.000 empleats es reorganitzessin en altres feines de l'administració pública, els funcionaris, i els que no, que cobressin la indemnització corresponent". Finalment, Rivera ha dit: "Prefereixo que els meus fills tinguin educació i sanitat a tenir canals de televisió públics perquè tenim molts canals", ha conclòs el cap de Ciutadans.


 
 

Comentaris