Rivera proposa que Jáuregui o Solana siguin candidats d'una moció "instrumental"

El líder de Cs lamenta que el PSOE no accepti i insisteixi que Sánchez ha d'optar a ser president
El líder Cs, Albert Rivera, en roda de premsa
El líder Cs, Albert Rivera, en roda de premsa | ACN

El president de Cs, Albert Rivera, ha desvetllat que han proposat al PSOE alguns noms "independents i que han demostrat ser homes d'Estat" per ser candidats d'una "moció instrumental" per aconseguir convocar eleccions. En una entrevista a 'La Cope', Rivera ha assegurat que han posat sobre la taula noms de persones "properes al PSOE" com Nicolás Redondo, Ramón Jáuregui o Javier Solana però que el PSOE s'ha negat a acceptar-ho perquè "només vol que el candidat sigui Sánchez". "Vol ser president per un dia", ha alertat. Rivera ha criticat Sánchez si accepta els vots dels partits independentistes per guanyar la moció de censura i ha insistit que la "millor opció" seria que el president espanyol, Mariona Rajoy, convoqués eleccions. Si no ho fa, diu que cal una "moció instrumental" per acabar a les urnes. "No recolzaré Sánchez, el problema no és retirar Rajoy i posar Sánchez sinó com fer front als independentistes", ha valorat.

Comentaris
Anonim1714
Home, Rivera: Així no guanyaràs mai unes eleccions si et penses que aquestes pèrsones poden ser útils per una moció instrumental. Cosa que per cert hauria de ser una mica més treballada del que dius tu....
Rivera
No podràs soportar una legislatura sensera sense tocar poder, cauràs com un sac de patates al buit.
Xurriaca Pallaresa
Sembla mentida que hi pugui haver tants ases, que no vegin que aquest simulacre de Partit Polític, en realitat és una tómbola de fireta, amb perdó dels firaires, que de ben segur que tenen objectius molt més respectables i humans, que els d'aquests titelles de l'Oligarquia de Borbonia.
fideli
martingales de Consumidor's... feixisme naC's
Aclariment
M'agradaria saber què és i on està prevista, legislada o regulada una "moció instrumental".
PBP
Lo de instrumental, li ve de tocar el bombo en plan tabarra. No se que es pensa que és amb 32 diputats. Sanchez presenta una moció, i Rivera li diu qui l'ha de liderar. Aquest paio és gilipollas.

envia el comentari