El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera mostra una samarreta d’Espanya i Montilla li demana “una mica més de seriositat”
  • CA

Fet insòlit al Parlament de Catalunya. El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha mostrat una samarreta de la selecció espanyola amb els noms dels jugadors catalans que han participat i guanyat l’Eurocopa celebrada a Àustria i Suïssa. El president de la Generalitat, José Montilla, li ha demanat “una mica més de seriositat”.

Rivera ha denunciat que la Generalitat subvencioni plataformes a favor de les seleccions catalanes i també ha lamentat, com també va fer en el seu moment el PPC, que l’Ajuntament de Barcelona no accedís “a posar una pantalla” per tal que els ciutadans veiessin la final entre Espanya i Alemanya. “La Catalunya real ha sortit i ha donat suport als catalans que participen a la selecció i a la pròpia selecció'”, ha analitzat Rivera.

L’esperit contrari al pacte de govern

El líder de Ciutadans ha mostat una samarreta del combinat espanyol amb els noms gravats dels jugadors catalans. “Això representa el que volem molts ciutadans de Catalunya”, ha assenyalat. ”Aquest és l’esperit contrari al pacte de govern que defensa segregar aquesta selecció”, ha conclòs Rivera.

El discurs i l’actitud del president de Ciutadans no han agradat Montilla, que li ha preguntat si considerava que era “seriós parlar d’aquest tema en una sessió de control al Govern'”. El president de la Generalitat ha exposat que al Parlament “hi ha diputats als qui els agrada el futbol, i gent que no els agrada”. Montilla ha tancat el tema amb contundència: “Parlar de futbol està molt bé si es fa de manera distesa i al bar, però en una sessió de control no, més serietat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa