Rivera demana al PSOE que converteixi el Valle de los Caídos en un "cementiri nacional"

El líder de Ciudadanos creu que no s'ha "dividir Espanya en dos bàndols artificialment"
El líder Cs, Albert Rivera, en roda de premsa
El líder Cs, Albert Rivera, en roda de premsa | ACN

El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha avançat aquest dilluns que donarà suport al govern socialista en matèria de memòria històrica si la seva intenció és convertir el Valle de los Caídos en un "cementiri nacional" com el d''Arlington' (Virginia), on el govern dels Estats Units dona sepultura als seus militars, i sempre i quan el que busqui sigui consens, no "dividir Espanya en dos bàndols artificialment".

 

"Si es presenta una llei i hi ha un projecte seriós per convertir el Valle de los Caídos en un cementiri nacional, on estan tots i dona igual el bàndol en el què van lluitar, enterrats junts, és una cosa. Si el que es vol és dividir Espanya en dos bàndols artificialment, es una altra", ha explica aquest dilluns en una entrevista a Antena 3.

Comentaris
Bit
Els grans feixistes i franquistes de Catalunya impulsors de Ciudadanos al rescat del feixisme a Europa, ni un pam de net, des de fa 500 anys.
fideli
'El Valle de los C's'
Fart de fachas
Que treguin tots el morts inclos el dictador i després goma 2.
Boletaire
Aquest senyor cada vegada està més malament de la closca.
Victor
El Valle de los Caídos no té res a veure amb Arlington. A Espanya uns varen donar un cop d'Estat, varen provocar una Guerra Civil, que van guanyar i després paren reprimir el bàndol perderdor fins a nivells genocides. Perqquè carai hem d'enterrar junts repressors i represaliats ?
Otsokume
Aquest individu és repugnant en tots els aspectes. Vull veure com li explica a un nord-americà amb familiars enterrats a Arlington que pretén equiparar una vergonya feixista amb un cementiri ple de soldats que van combatre'l.
Claravalls
Calla nazi ets com l'assassí que està allí.Aquest valle de lod caidos ha de ser destrossat, destruït, volatilitzat.Aquesta merda de valle ens la bufa,ens la sua i ens pixem sobre d"ell.Ets un miserable com tots els feixistes. Es la vergonya dels miserables franquistes com tu.Fora de Catalunya tots els inadaptadats españolistes. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
cocaïna
Realment aquest paio va drogat
Picafort
Aquest individu té uns collons com una vaca i algú l'anima perquè no pari de dir incongruències una darrere un altra. Un animal desbocat així és un perill per a la convivència pública a qualsevol país.
Àngel Drach
Artificialment?. Mare de deu senyor!. Aquest personatge lamentable, i els brètols que el paguen, és pur verbalisme. En realitat no te res interessant per a dir. Si això és el futur d'Espanya, van dats!!
josep
Escolta fill de la gran puta, aquesta tumba faraònica mai pot ser un puto cementiri nacional mentres no sigui identifica't l'últim dels cadavers dels esclaus republicans.
Vols acollir al Caudillo?
No sí Nazional el Valle ja ho és, massa i tot, tant com a tu t'agrada primo del Rivera. Segur que de ben petit devies tenir un poster del Valle de los Caidos a la teva habitació i al seu davant hi devies cantar cançons pàtries abans d'anar-te'n a dormir, a què sí??
Ovidj
Tu i "els teus" Riverita, no enteneu res de res... No veus que "s'ens enfot" un Arlington nazional... Com be t'han explicat "no es comparable". Al "Valle" no hi volem a ningú, perque va esser fet amb la sang de pressos i perque es el "santuari-mausoleu" dels dos facistes principals que varen dur a la Guerra Civil. Els dos fora d'alla, els morts a les seves families, i després esbotzar-ho tot.
Falangitos naranjitos vividores y liosos , ineptos para políticos
Huy
Riverin, tiene ud, alucinaciones, o diarrea torrencial , para decir estas animaladas , insultantes , , vaya ud, al loquero que lo revise
Fidriko
L’Íbex 35 veu que al Rivera se li apaga el foc, el foc d’encenall, s’entén, d’efímera flamarada i el va repartint dia sí dia també per totes les televisions carpetovetòniques. La consigna és que, quan ell parli, l’olla de grills habitual faci una treva i que mogui el cap amunt i avall. Compte que, amb tanta exposició pública, no se li vegi el llautó.
Per cementeri nacional ja està ciudadanos, ahí van a parrar tots els morts politics, Vargas Llosa, Aznar. Valls, Girauta, el Boadella, el Cantó i tota una colla de zombis embenats com momies.
Pussy Galore
Primer es fot a terra fins el cimens i despres feu-ne el que volgueu.
Jep
I tant i podem fer a els faxes d'arreu tb els hi enterrin. Turisme integral Cs
Edurne
Baja, el rei de les campanyes de la societat fracturada. Resulta que també hi ha bandos a Espanya?? Serà que només son opinions diverses i que a vostès només els hi agrada la seva
Primo
Y te entierren de paso a ti ya!
cebrià
Em sembla perfecte, sempre que tu siguis el primer inquil·li.
res de nou a l'oest
Las historias del Franco, el Rivera, su primo y otros fascistas varios.

envia el comentari