Rivera diu que les declaracions de Bassa demostren que Sánchez és una "ganga" per a l'independentisme

El president de Cs confia que aquesta setmana la negociació amb PP i Vox per un govern a Andalusia "vegi la llum"

 

El president de Cs, Albert Rivera, considera que la que va ser "consellera colpista" Dolors Bassa ha aclarit que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, és una "ganga" per als independentistes. D'aquesta manera s'ha referit a l'entrevista de Bassa a Rac1 en què la consellera en presó preventiva demana que no es deixi caure a Sánchez perquè l'alternativa és molt pitjor. En roda de premsa, Rivera ha insistit en el 'no' "clar i rotund" de Cs als pressupostos de l'Estat i ha tornat a demanar a Sánchez que convoqui ja les eleccions. D'altra banda, s'ha mostrat optimista sobre les negociacions amb el PP per un govern de canvi a Andalusia i ha confiat que "vegi la llum" aquesta mateixa setmana.

 

Després de conèixer que el Consell de Ministres aprovarà aquest divendres els pressupostos de l'Estat, Rivera ha retret a Sánchez que intenti "allargar l'agonia" amb uns pressupostos "pactats a la presó amb separatistes o populistes". "No permetrem que aquesta agonia perjudiqui l'economia dels espanyols i que Junqueras negociï indults", ha assegurat per després tornar a demanar a Sánchez que convoqui eleccions. El líder de Cs també s'ha referit a les declaracions de Bassa d'aquest dimarts per defensar que la consellera ha aclarit el que fa temps denuncia Cs, que el president Sánchez és una "ganga" per als independentistes perquè el necessiten al govern espanyol per "intentar liquidar" el país.

 

 

Rivera s'ha mostrat confiat que aquesta setmana "vegi la llum" l'acord per un govern a Andalusia i ha fet una crida a tots els partits a la responsabilitat i a no bloquejar el canvi. Preguntat per la reunió que mantindran aquest dimarts PP i Vox, Rivera ha insistit que el seu partit no signarà acords més enllà del que ha arribat amb el PP de 90 mesures programàtiques. I és que, segons Rivera, no hi haurà un govern andalús que "se surti" d'aquest document pactat amb els populars.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?